Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitris_fg

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dimitris_fg's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι όλα τα τοπογραφικά εξαρτημένα για μένα... εκτός..: 1 ) εντός οικισμού που δεν τίθεται θέμα δασικού και δεν υπάρχουν συντεταγμένες. 2) Με κυρωμένη πράξη εφαρμογής υπάρχουν τελικέσ συντεταγμένες κορυφές τετραγώνω οπότε το κάνεις πολύ εύκολα εξαρτημενο... Ολα τα άλλα καλο είναι να είναι εξαρτη,ένα γιατί ανεβαίνει και η τιμή και δεν χρειάζεται να γυρνάς σε παλιά τοπογραφικά να τα εξαρτήσεις και αντε να θυνμιθείς πάλι την κάθε περίπτωση...
  2. σε ευχαριστω πολυ aris_evo αλλα αυτοι οι γενικοι όροι δόμησης που έχω για οικισμούς κάτω των 2,000 είναι όπως αυτοί που μου έστειλες εκτός απο την κάλυψη που την έχω 70 και όχι 60 %. εισαι σιγουρος για το 60..? μπορει η απο φαση του Νομάρχη να έχει αλλάξει την κάλυψη..? μόνο την αρτιότητα δεν αλλάζει..?
  3. καλησπέρα.. είμαι νέος Μηχανικός και κάνω ένα τοπογραφικό σε ένα οικόπεδο εντός οικισμού. Εχω ένα άλλο τοπογραφικό απο διαφορετικό οικισμού του ίδιου νομού. 1) Οι όροι δόμησης είναι οι ίδιοι ή θα αλλάξουν λόγω διαφορετικού οικισμου? 2) Μπορεί κάποιος να μου στείλει τι όρους δόμησης έχουμε στους οικισμούς κάτω των 2,000 κατοίκων κ πού διαφοροποιούνται ανάλογα με την απόφαση του εκάστοτε Νομάρχη.. ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  4. πρώτα πρώτα ευχαριστώ και τους δύο.. αλλά ρε παιδιά ρώτησα στον Δήμο και μου είπαν να πάω στην πολεοδομία που πήγα και μου είπαν ότι έχει χαθεί και να τα ψάξω απο ιδιοτες μηχανικούς... τι τους λες..???
  5. Υπαρχει περιπτωση να βρώ σε ψηφιακή μορφή ή έστω σε φωτογραφία τα όρια ενός οικισμού... Μιλάω για τα Παλιάμπελα στον Νομό Αιτολωακαρνανίας... Αν τυχόν τον εχει κανείς θα με βοηθήσει αρκετά... Ευχαριστώ...!!!
  6. το διάγραμμα εφαρμογής γίνεται για ένα οικοδομικό τετράγωνο και είναι στην ουσία πράξη εφαρμογής αυτού... αυτό γίνεται κυρίως σε περιοχές εντός σχεδίου που όμως δεν έχει γίνει πράξη εφαρμογής και είτε υπάρχουν τελικές συντεταγμένες είτε όχι.. αν θες λοιπόν να βγάλεις άδεια σε οικόπεδο εντός σχεδίου που δεν έχει γίνει πράξη εφαρμογής θες οικοδομησιμότητα ήτοι διάγραμμα εφαρμογής του τετραγώνου και άλλα χαρτιά... αυτοψίες πολεοδομίες και χρόνο να έχεις να πηγαινοέρχεσαι... ελπίζω να κατάλαβες. [highlight=red:905fe1ca11]τα greeklish απαγορεύονται Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής[/highlight:905fe1ca11] Για την μετατροπή από Greeklish σε Ελληνικά, Χάρης.
  7. καλησπέρα... η κατάτμηση στα εκτός σχεδίου απαγορεύεται οπότε η μονη λύση είναι αν δεν έχουν γίνει καθόλου συμβόλαια μέχρι τώρα και γίνει χρησικτησία να κάνεις δυο διαφορετικά τοπογραφικά και να γίνουν δυο συμβόλαια που εννοείται θα είναι άρτια οικοδομήσιμα και επειδή είναι αρκετά μεγάλα σε έκταση να παραχωρήσουν δρόμο ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα.... Για την μετατροπή από Greeklish σε Ελληνικά, Χάρης.
  8. ζητώ επειγόντως βοήθεια... χρειάζομαι τα όρια του οικισμού στην περιοχή παλιάμπελα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας γιατί έχει χαθεί και δεν υπάρχει όπου ρώτησα.. θα γίνει δικαστήριο και πρέπει να το ώρα σε καλή μορφή... ευχαριστώ και περιμένω όποιον ξέρει κάτι..!!! υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το βρω ψηφιακά δωρεάν έστω και σαν φωτογραφία..??? Για την μετατροπή από Greeklish σε Ελληνικά και των κεφαλαίων του τίτλου σε πεζά, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.