Μετάβαση στο περιεχόμενο

skifx71

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

skifx71's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-11

Φήμη στην κοινότητα

  1. xlepoura στην Ελλαδα ζεις Ακου και αυτο: στην αρχη μου ειπε οτι να του νομιμοποιουσα 4000 βιομηχανικο χωρο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΙΡΙΟ!!!! Ευτυχως καταλαβε οτι εγω θα επρεπε να μεταναστευσω σε αλλη χωρα μετα απο αυτο.
  2. xlepoura τις εκπτωσεις τις εκανα στους ΗΧ οπως ανεφερα. χαρτζιλικι; δεν ξερω τι εννοεις. απλα συμπληρωνα την αμοιβη μου με δικα μου λεφτα για την ΕΤΕ και μετα τα επαιρνα οταν πιστωνοντουσαν. απλα πχ να σου αναφερω οτι στην περιπτωση του πελατη που εδωσε 60000 σε προστιμα και μου εφαγε 50% απο την αμοιβη μου για τα 2500 που του εκοψα πηρα δανειο απο την Πειραιως για 15 μερες για να συμπληρωσω και να καταθεσω στην ΕΤΕ. Μα Τον Χριστό με τον συγκεκριμενο κατω απο 3000 δεν θα πεσω. Γιατι απο οτι καταλαβα εχει φραγκα αλλα νομιζει οτι εμεις δεν αξιζουμε τιποτα. Επειδη με τα αυθαιρετα ουσιαστικα δεσμευομαι με μια καραμπινατη παρανομια για παντα και για οτι συμβει, 300 ευρω ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ Αντε απο τα 3000 να κατεβω στα 2500. Ας παει σε αλλο μαμακα
  3. φιλε μου ο συγκεκριμενος πελατης εσκασε 60000e σε προστιμα για ημιυπαιθριους και απο τα 5700 που εβγαινε η αμοιβη μου μου εδωσε 2500e και μου ειπε οτι ετσι ειναι τα πραγματα και θα πηγαινε σε αλλο. καλο ε; και ομως τα ηθελα τα 2500e και επειδη μπορουσα το εκανα γαργαρα. ηταν ομως η τελευταια εκπτωση που εκανα, δεν αντεχω αλλο
  4. Κατ'αρχην εκανα νεο username γιατι με το παλιο δεν μπορουσα να δω τιποτα!!!!!!! Καλησπερα σε ολους. Η ερωτηση μου φυσικα αφορα καθαρα τις αμοιβες που οσο και αν βλεπω στο TEE ελαχιστες αμοιβες, καταλαβα οτι ΔΕΝ ειναι υποχρετικη η καταθεση ελαχιστης αμοιβης, ενω ο νομος 3919/11 λεει ξεκαθαρα οτι ζηταμε ελεθερα οτι θελουμε φτανει να μην θιγεται ο κοσμος των μηχανικων οσον αφορα τις ελαχιστες αμοιβες κτλπ Σε γενικες γραμμες... Ειναι ετσι; Εχω διεκπαιρεωσει καμμια 50αρια υποθεσεις 3843/10 και εκανα τρελλες εκπτωσεις στην αμοιβη μου, επειδη ας πουμε οτι "μπορουσα"... (ειχα πιστωτικο ΦΠΑ, φορο εισοδηματος κατω απο το αφορολογητο κτλπ) Οπως καταλαβαινετε οι καιροι αυτοι τελειωσαν. Για μενα εκπτωσεις δεν παιζουν πολυ αφου εχω φαει και εγω την σφαλιαρα της κρισης και βγαζω πολυ δυσκολα τα ευρωπουλακια Εχω τρεις υποθεσεις 4014/11: 1. Κατοικια 200m2 με προστιμο 13000e 2. Bιομηχανικος χωρος 1000m2 με προστιμο 44000e 3. Βιομηχανικος χωρος 4000m2 με προστιμο 220000e Καποιοι συναδελφοι αναφερθηκαν στο www.amoives.gr Εγω αν δηλωσω ΜΟΝΟ συλλογη στοιχειων και αυτοψια μου βγαζει γυρω στο χιλιαρικο για την καθε περιπτωση. Επειδη λεφτα ΔΕΝ παιζουν γενικα και οι πελατες ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ, να ζητησω 3000e (που και παλι βλεπω να μου λενε για εκπτωση) και για τις τρεις υποθεσεις (με ολα νομιμα) σαν δικη μου αμοιβη ως Αρχιτεκτονας και με γραπτη συμφωνια οτι extra παραπανω (Στατικα, ΗΜ, τοπογραφικα) θα χρεωθει ο πελατης στη συνεχεια της διαδικασιας; Ειναι οκ η θα πλεξω με κανα ΤΕΕ η οτι αλλο ξεφυτρωσει απο κει που δεν το περιμενω; Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.