Μετάβαση στο περιεχόμενο

janisxt

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by janisxt

  1. Υπάρχει προσαύξηση; Μήπως έμαθες και πως θα πάρουμε βεβαίωση καταβολών για την εφορία;
  2. Μπορεί κάποιος που δεν πλήρωσε το Α2012(αναδρομικά) στις 28/2, να μας πεί αν χάνεις την ασφαλιστική ικανότητα;
  3. Δεν εισαι επαναστατης συναδελεφε αν δεν το πληρωσεις. Εισαι κοροιδο αν το πληρωσεις και εξηγουμε : Εχουμε τις ιδιες παροχες(ΕΟΠΥΥ) με τους αφαλισμένους του ΟΑΕΕ και πληρώνουμε τα διπλά.Επίσης δεν ακουσα για αυξησεις και στους αλλους κλαδους του ΕΤΑΑ(γιατρους-δικηγορους-φαρμακοποιους). Αυξησεις εως 93%(περιπου) μονο για τους ασφαλισμενους μετα το 1993.(Δεν ντρεπονται καν να σε φωναξουν κοροιδο). Και βεβαια συνταξη στα 67(θεωρητικα γιατι σε καμιά 5ετία θα το αυξησουν). Παρολο λοιπον που εβαλα στην ακρη τα 2015 € για να πληρωσω τωρα που ήρθε 2538 € εσκεμμενα δεν θα το πληρώσω. Αντισταθειτε γιατι δεν βλεπω αλλο τροπο.(εκτος αν γινουμε επαναστατες).
  4. Είμαι μηχανικός με εμπορική δραστηριότητα με εγγραφή στο ΤΕΕ και όχι στο εμπορικό επιμελητήριο(καλώς . Απο όσα διαβάζω πρέπει να κάνω εγγραφή στο ΓΕΜΗ. Γνωρίζει κανείς την διαδικασία ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.