Μετάβαση στο περιεχόμενο

nontas_13

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

nontas_13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οπότε λογικά το μόνο που αλλάζει ειναι στο θέμα της φορολογίας,σωστά? Θα φορολογουμαι και ως μισθώτος και ως ελεύθεροσ επαγγελματίας?
  2. Μάλλον έχεις δικιο..είχα την αισθηση οτι μπορώ να ειμαι και μισθωτός και να δουλεύω και ως ελευθερος επαγγελμάτίας. θα το κοιτάξω καλύτερα και μάλλον θα κάνω και καμια βολτούλα μέχτι το ΤΕΕ να δω τι θα μου πουν...
  3. Βασικά το ξέρω οτι δεν αξίζει για 1-2 εταιρίες να κανω όλη αυτή την φασαρία...Απλά υπάρχει η προοτπική για περισσοτερες εταιρίες στο μέλλον.και θα περιμένω να δω και ποιο θα είναι τελικά το νεο φορολογικό για να ξέρω αν με συμφέρει πραγματικά.
  4. Μου πληρώνουν κανονικά το ΕΤΑΑ και κρατήσεις υπερ ΙΚΑ...δεν ειμαι ΑΠΥ μισθωτός και δεν έχω κανει εναρξη επαγγέλματος.
  5. Αυτό ήθελα να ρωτήσω βασικά...επειδή είμαι μισθωτός αυτή την στιγμή υπάρχει προβλημα αν κάνω έναρξη επαγγέλματος και δουλεύω και ως ελευθερος επαγγελματίας?
  6. Καλημέρα συνάδελφοι. Μου πρότειναν να πάω ως ΤΑ σε μια μικρή εταιρία (κάτω από 20 εργαζομένους).Αυτή την στιγμή δουλεύω ως μισθωτός μιχανικός σε μια άλλη μεγαλη εταιρια. Μπορώ να τα κάνω και τα 2 ταυτόχρονα? Εννοώ οτι μπορώ να είμαι στην μια εταιρία ως μισθωτός και στην άλλη ως ελεύθερος επαγγελματίας δουλεύοντας με μπλοκάκι? Φαντάζομαι οτι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνω έναρξη επαγγέλματος και όλα τα συναφή που απαιτούνται,σωστά?
  7. Καλησπερα, Γνωρίζει κανενας πως θα πιστοποιειται η αποδεδειδμενη εμπειρία?εννοω με ποιο τρόπο θα μπορει να την αποδεικνυει? Φανταζομαι η διαδικασία δεν εχει χρονικο περιορισμο,δηλαδη θα μπορει καποιοσ να υποβαλει αιτηση για να γινει ενεργειακος επιθεωρητης και μετα απο ενα χρονο η 2 χρονια? Ευχαριστω!!!
  8. Καλημερα, έχουμε καμια ενημέρωση για το ποτε θα βγει η ανακοίνωση για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.