Μετάβαση στο περιεχόμενο

Manolo250

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Manolo250

  1. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Θα συμβουλέψω τον πελάτη μου να ζητήσει έλεγχο του ακινήτου από αδειούχο μηχανικό.
  2. Κύριοι, Μάταια προσπαθώ εδώ και μέρες να καλέσω το ΤΕΕ για να υποβάλω το ερώτημά μου. Ελπίζω να μπορεί κάποιος από εσάς να με κατατοπίσει. Έχω στα χέρια μου ένα πιστοποιητικό του Ν.4014/2011, με σκοπό τη μεταβίβαση ακινήτου το οποίο έχει διαπιστωμένες παραβάσεις οι οποίες πληρώθηκαν κατά προφορική δήλωση του πωλητή. Υπογράφει κάποιος συνάδελφός σας με τετράγωνη σφραγίδα ως Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων με αριθμό μητρώου μέλους από την ΕΕΤΕΜ. Ο πωλητής αρνείται να προσκομίσει στο συμβολαιογράφο αποδεικτικά πληρωμής των προστίμων υποστηριζόμενος από τον μηχανικό, ο οποίος δηλώνει ότι η παραπάνω βεβαίωση αρκεί για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης. Πως θα μπορούσα να επαληθεύσω τη γνησιότητα του πιστοποιητικού καθώς και το δικαίωμα του μηχανικού να υπογράψει? Ευχαριστώ,
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.