Μετάβαση στο περιεχόμενο

xaravgi

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xaravgi

  1. Ανήκουν σε διαφορετικούς ιδιοκτήτες αυτή τη στιγμή, οι 2 ο.α. είχαν εκδοθεί στο ίδιο αγροτεμάχιο. Γι αυτό ρωτάω, να επιβεβαιώσω αν αξίζει τον κόπο να μπουν στη διαδικασία να πάρουν τα όμορα και να προβούν σε έκδοση αδείας νομιμοποίησης.
  2. Καλησπέρα, σε αγροτεμάχιο έχουν εκδοθεί δύο οικοδομικές άδειες για αγροτικές αποθήκες, όπου δεν τηρήθηκαν οι πλαϊνές αποστάσεις. Για να προκύψει η ορθή τήρηση των αποστάσεων, αν γίνει σήμερα συνένωση αγροτεμαχίων, δύναται να εκδοθεί άδεια νομιμοποίησης με άρθρο 106? Το ψάχνω γιατί αν τα κτίρια μπουν με υπέρβαση δόμησης - κάλυψης χωρίς οικ. άδεια, το πρόστιμο εκτινάσσεται. Με κατ. 3 αλλαγή θέσης κτιρίου λογικά δεν γίνεται, διότι το παλιό περίγραμμα με το μετατοπισμένο δεν συμπίπτουν σε κανένα σημείο.
  3. Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας. Σε αυθαίρετο νομιμοποιημένο με Τρίτση σε εκτός σχεδίου η βεβαίωση αναφέρει έτος κατασκευής 1982. Μέχρι εδώ καλά. Μετά ο ιδιοκτήτης κάνει επέκταση καθ´ ύψος και κατ´ επέκταση και στο Ε9 δηλώνει πάλι έτος κατασκευής 1982. Εγώ τι κάνω? Το δέχομαι ως αληθές? Με την κοινή λογική δεν θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί δε νομιμοποιήθηκε όλο το αυθαίρετο το 1983???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.