Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioulialiakakou

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ioulialiakakou

  1. Κι εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Σε διαμέρισμα με αποθήκη στο δώμα, αποθήκη στο υπόγειο και θέση στάθμευσης (έτσι περιγράφεται στο αρχικό συμβόλαιο) έκανα ρύθμιση της αποθήκης στο υπόγειο που ήταν αυθαίρετη. Τώρα προχωράνε σε πώληση και η συμβολαιογράφος μου ζητάει να της δώσω ξεχωριστή βεβαίωση για το διαμέρισμα με τη θέση στάθμευσης, ξεχωριστή για την αποθήκη στο δώμα και άλλη για την αποθήκη στο υπόγειο = 3 ηλεκτρονικά κλειδιά. Δηλαδή ν ανοίξω επιπλέον άλλους δύο κωδικούς Δήλωσης. Έτσι είναι?
  2. Η 1η ερώτηση αφορά την ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ : Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με μια υπάλληλο της ΥΔΟΜ, η οποία μου ζητάει (στο στάδιο μάλιστα της Έγκρισης Δόμησης) να της προσκομίσω ολόκληρη την αμοιβή του Τοπογράφου και μέρος της αμοιβής των αρχιτεκτονικών, έχει μήπως αλλάξει κάτι από πέρυσι (που βλέπω ότι έχει γίνει η συζήτηση αυτή) μέχρι τώρα? Διότι εγώ της προσκόμισα μόνο το έντυπο του ΤΕΕ με τις νόμιμες-συμφωνηθείσες αμοιβές και τις κρατήσεις Φεμ και τσμεδε, οι οποίες μάλιστα αφορούν ολόκληρο το ποσό κι ας έχουν κατατεθεί 2 από τις 3 δόσεις από τον ιδιοκτήτη. Η 2η ερώτηση αφορά το ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ : Επίσης κατά την καταβολή της 1ης δόσης ακόμα δεν γνώριζα καν τον ακριβή τίτλο της άδειας ή τί μελέτες αυτή απαιτούσε, μου δόθηκε μια προκαταβολή στο στάδιο της έρευνας ακόμα, οπότε δεν είχα ανοίξει κωδικό έργου στο τεε, μόνο σύμβαση είχε γίνει. Κ έτσι η κατάθεση είχε γίνει με απλό έμβασμα και όχι με το γνωστό πράσινο τριπλότυπο της ΕΤΕ (με τη κόκκινη λοξή σφραγίδα "ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ") και μου λέει τώρα η υπάλληλος να κάνω ανάληψη και κατάθεση σε ταυτόχρονο χρόνο για να της πάω το τριπλότυπο. Τα ΑΠΥ και το αποδεικτικό της κατάθεσης δεν της φτάνουν? Διαφορετικά θα φανεί ότι εγώ έχω πάρει 2 φορές την αμοιβή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.