Μετάβαση στο περιεχόμενο

kad83

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής

kad83's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στην περίπτωση που επιλέγουμε τα σώματα μας,υπάρχει η επιλογή ''θέση επί του συλλέκτη'',εδώ θα πρέπει να ορίσω την παροχή με την οποία το νερό εισέρχεται στο σώμα?
  2. Σε ευχαριστώ iliekater, έκανα το λάθος να ορίζω σαν εμβαδόν του αντίστοιχου ''χώρου'' στο επίπεδο, το εμβαδόν των συνολικών επιφανειών-''ακρών'' που συμμετέχουν στην απώλεια θέρμανσης του υπο εξέταση ''χώρου''.Επίσης απ'ότι ανακαλύπτω θα πρέπει να ορίζω οροφή και ας έχω ΔΤ=0 μεταξύ των επιπέδων,προς αποφυγήν του σφάλματος THERMAL_117! Τhanks για την άμεση βοήθεια!!!
  3. Καλησπέρα,θα ήθελα τι βοήθεια σας,έχω ξεκινίσει και δοκιμάζω το πρόγραμμα, καθώς έχω τελειώσει με τον ορισμό των χώρων και των επιμέρους στοιχείων τους.Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν καταλαβαίνω τί είναι το σφάλμα THERMAL_116 που αναφέρει το εξής: ''Στο χώρο: υπνοδωμάτιο 1.1.α που βρίσκεται στο επίπεδο α όροφος το άθροισμα των εμβαδών των δαπέδων διαφέρει από το εμβαδό του χώρου, όπως έχει ορισθεί. Σημείωση 1:στο παραπάνω άθροισμα συμετέχουν κια οι άκρες τύπου ''κενό δαπέδου'', συνεπώς αν στο χώρο έχετε τέτοια κενά.φροντίστε να τα προσδιορίσετε. Σημείωση 2:αυτός ο έλεγχος είναι ''κατεπιλογήν'' και μπορείτε να τον απενεργοποιήσετε απο το παράθυρο ρυθμίσεις.''
  4. Σε ευχαριστώ nikmmech,επ ουδενί δεν είμαι για ''ιστορίες''.
  5. φυσικό αέριο

  6. Καλησπέρα συνάδελφοι,είμαι άνεργος και πρόσφατα μου δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβω τη μελέτη φυσικού αερίου σε ένα διαμέρισμα υφιστάμενου κτιρίου.Εμπειρία υπάρχει στο να γίνει η μελέτη,εξαιτίας της πρακτικής μου άσκησης σε αντίστοιχο εξουσιοδοτημένο εμπορικό κατάστημα της ΕΠΑ.To θέμα είναι πως ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να κοπεί κάποιο τιμολόγιο για την μελέτη και εγώ δεν έχω κάνει ακόμα έναρξη επαγγέλματος στην εφορία(τεβε,μπλοκ ΔΠΥ,κτλ),η ερώτηση μου είναι αν η ΕΠΑ θα δεχτεί τη μελέτη,εφόσον έχω αρ.μητ.μηχανολόγων απο νομαρχία.
  7. Ότι και να πώ είναι λίγο μπροστά στη βοήθεια που μάς έδωσες!!Έχω εδώ κ καμιά ώρα π το εξετάζω και έχω μείνιει έκπληκτος με τον προσωπικό χρόνο π έχεις αφιερώσει και την δουλειά π έχεις κάνει!
  8. Καλημέρα συνάδελφοι,μήπως γνωρίζει κάποιος τί διαδικασίες θα πρέπει να δρομολογηθούνε ώστε να μπορεί κάποιος να κάνει μελέτες φυσικού αερίου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.