Μετάβαση στο περιεχόμενο

mmih

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

mmih's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα και πάλι, Στην περίπτωση του καταστήματός, που εμφανίζεται πανού ως ένα, ποανέφερα, υπάρχούν δύο ρολόγια της ΔΕΗ. Επειδή οι δικηγόροι με πιέζουν για τη δήλωση δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρεπει να κάνω. Πως μπορώ να ξέρω πότε έγινε η ενοποίηση πραγματικά? Τα συνολικά τετραγωνικα της ιδιοκτησιας δεν αλλάζουν. Και γνικα όταν υπάρχουν τετοιες περιπτώσεις που δεν διαφοροποιείται το εξωτερικό περιγραμμα, η χρήση ΄η τα τετραγωνικα τι κάνουμέ? Δεχομαστε την υπευθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη?
  2. Σε κτίριο το όποιο εμφανίζεται για πρώτη φορά σε συμβόλαιο το '28 (ενδεχομένως να είναι και προγενεστερο), εμφανίζονται δύο καταστήματα ιδίας ιδιοκτησίας, τα οποία όμως είναι ενοποιημένα. Σε μεταγενέστερες οικοδομικές άδειες, επισκευαστικές, εμφανίζονται χωρισμένα. Με υπευθυνη δήλωση ιδιοκτήτη ότι το κτίριο είναι προ του '55, συμβόλαιο μεταβίβασης του '60 με κάτοψη δύο καταστημάτων , που παραπέμπει στο συμβόλαιο του'28, και βεβαίωση της Πολεόδομιας ότι δεν υπάρχει οικοδομική αδεια, είμαι καλυμμένη να υπογραψω δήλωση ότι το κτίριο και οι αυθαιρεσίες είναι προ του '55? Η δήλωση αυτη βγαίνει από το συστημα του ΤΕΕ και πως? Δηλώνω ότι δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες? Η αμοιβή πως βγαίνει? Από συνάδερφό ακουσα ότι μπορει και ο συμβολαιογράφος να μου κάνει τέτοια δήλωση και να την υπογράψω? Ξερει κανείς τι ακριβώς ισχύει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.