Μετάβαση στο περιεχόμενο

69savas

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής

69savas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω για την απαντηση. Στην δευτερη περιπτωση (πηγαδι) δεν υπαρχει δυνατοτητα αποδειξης κατασκευης πριν 20/12/2005 και οχι 2004 οπως ανεφερα απο λαθος. Στην πρωτη περιπτωση το να παρεις χαρτι απο εγγειες βελτιωσεις τι προυποθεσεις απαιτει?
  2. Καλησπερα στα μελη του forum Σχετικα με το θεμα δηλωσης των γεωτρησεων θελω να αναφερω δυο περιπτωσεις. 1. Σε κτημα με ολοκληρωμενη κατοικια ( ηλεκτροδοτηση 2004 με το κανονικο τιμολογιο) υπαρχει γεωτρηση χωρις αδεια με ποσιμο νερο που χρησιμοποιειται για υδρευση και αρδευση.Στην συμβαση της ηλεκτροδοτησης δεν αναφερεται η γεωτρηση. 2. Σε αγροκτημα με δηλωμενη αμπελοκαλλιεργεια υπαρχει πηγαδι που αναφερεται στο συμβολαιο αγορας και στο τοπογραφικο (αγορα 2010), Στο κτημα δεν εχει γινει συνδεση ΔΕΗ και στο συμβολαιο δεν αναφερεται η χρονολογια κατασκευης του πηγαδιου. Η αρμοδια υπηρεσια (ΛΑΜΙΑ) αναφερει οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα αποδειξης της κατασκευης του πηγαδιου πριν το 2004,αν και ειναι κατασκευασμενο πριν το 70 χωρις ομως να αναφερεται πουθενα αφου το κτημα ηρθε στην κυριοτητα του προηγουμενου ιδιοκτητη με χρησικτησια.. Πως αιτιολογειται η υπαρξη των γεωτρησεων πριν το 2005 συμφωνα με οσα αναφερω παραπανω. ΣΑΒΒΑΣ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.