Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tripitis

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Tripitis

  1. Μεταφορά από άλλο θέμα. miltos Όχι ακριβώς..έχεις την χωροθέτηση σου, προφανώς για να έχεις χωροθετήσει έχεις επιλέξει και πάνελ και αφού έχεις επιλέξει πάνελ ξέρεις την ισχύ που βγάζει το σύστημα σου άρα ξέρεις και τον/τους inverter(s) σου οπότε πας και τα ρίχνεις στο pvsyst και βλέπεις στην πράξη πως θα αποδίδει το σύστημα σου, εάν θέλει διορθώσεις στην τοποθέτηση λόγω σκιάσεων,παίζεις με τα stings κλπ
  2. Ναι δυστυχώς δε γίνεται έτσι...το είχα δοκιμάσει παλαιότερα! Samdreamth θα δοκίμασω την λύση που μου προτείνεις και θα επανέλθω! Ευχαριστώ πολύ και τους δύο!
  3. Kαλημέρα σας και συγχαρητήρια γα την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στο topic αυτό! Εχώ μια απορία η οποία με καθυστερεί πολύ στη δουλειά..δείχνει κάτι απλό αλλά δε μπορώ να βρω λύση! Το πρόβλημα έχει ως εξής: Έχω δύο sheets στο ένα έχω κάνει σε μια στήλη τα κελιά merge ανά 10 (π.χ) κάθετα, τις τιμές που προκύπτουν θέλω να τις κάνω copy-paste στο άλλο sheet αλλά σε κελία με κανονική μορφή (που δεν είναι merged δηλαδή) και να τα εμφανίζει κανονικά με την σείρα χωρίς κενά! Αυτό πως μπορούμε να το κάνουμε?
  4. Επιλέγεις από το pvsyst από που να πέρνει ωριαίο αρχείο meteo...ένα από αυτά τα site που μπορείς να πάρεις αυτό το αρχείο είναι το meteonorm !
  5. Δες αυτό..ελπίζω να σε βοηθήσει για αρχή!Δες από σελίδα 67 http://www.scribd.com/maniovich/d/68161251/51-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%99%CE%99-%CE%9B%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-PVSYST
  6. Nομίζω είναι υποχρεωτική η ύπαρξη πίνακα dc με τουλάχιστον διακόπτες ισχύος πριν μπεις στα inverters!Πράμα λογίκο για να μπορείς να απομονώσεις τα inverters σου σε περίπτωση βλάβης ή οτι άλλο! Αυτό που δεν ειναι υποχρεωτικό ειναι να βάλεις απαγωγούς υπερτάσεων!
  7. Ευχαριστώ πολύ!Αρκετά καλό! Μήπως ξέρεις τι είναι το Pnenn στον παραπάνω τύπο?
  8. Eυχαριστώ και εγώ με την σειρά μου και για τα link και για την κατατοπιστική απάντηση! Δυο απωρειες μονο,εαν ξέρει κάποιος ας μου πει... στον τύπο υπολογισμού της διατομής όπου Pnenn τι βάζουμε? και στον τύπο των απωλειών τι μονάδα έχουμε στο αποτέλεσμα? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.