Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostispame

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ

kostispame's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτό το site. Ο άνθρωπος μια πληροφορία ζήτησε γιατί πρέπει να απολογηθεί. Και πιστεύω ότι τον καταλαβαίνω απόλυτα γιατί μπορεί η παρέα του να μην είναι μηχανικοί για παράδειγμα απλά άνθρωποι που έχουν εμπειρία από τα δικά τους σπίτια και μηχανικούς γιατί τι σημαίνει έμπιστος μηχανικός από τη στιγμή που πρώτη φορά κτίζει, και προφανώς δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει 5-6 μηχανικούς για να πάρει γνώμες και επίσης η κατηγορία των ιδιωτών αυτό τον σκοπό έχει να δώσει πληροφορίες, να προσανατολίσει, να βοηθήσει. Όποιος νιώθει ότι θίγεται και ότι δουλεύει τσάμπα ας μην απαντησει Ναι εμείς οι ιδιώτες είμαστε άσχετοι με την επιστήμη σας αλλά τη σεβόμαστε όπως και εσάς και για αυτό σας ρωτάμε.
  2. Έχω τον εξής προβληματισμό Πάνω σε μονοκατοικία που έχει τη δυνατότητα ανέγερσης ενός ορόφου ακόμα ίσως και σοφίτας ( ανήκει στα χαμηλά κτίσματα), θέλω να σηκώσω νέο όροφο/σπίτι. Έχω την εξής σκέψη: να ρίξω πλάκα στο μισό (φανταστείτε το σπίτι περίπου σαν σπιρτόκουτο στο μισό του οποίου είναι τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια και στο άλλο μισό σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα) σε αυτό που είναι τα υπνοδωμάτιο και στο άλλο απευθείας επικλινή σκεπή με εσωτερική επένδυση ξύλου ( και με την προοπτική ίσως εσωτερικής σκάλας και μικρής σοφίτας πάνω στο μισό που θα είναι πλάκα. Για να μην κουράζω θα ήθελα γνώμες με τη σκέψη του μεγαλύτερου όγκου αέρα αφού δεν θα υπάρχει πλάκα αν θα έχω μεγαλύτερες θερμικές απώλειες ή δυσκολίες στα να ζεστάνω το κομμάτι αυτό του σπιτιού και αν δηλαδή μπορώ να επιτύχω την ίδια στεγανότητα και θερμομόνωση με αυτή της πλάκας και γενικά σε κόστος τι μου βγαίνει περισσότερο. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα (ναι μιλάω με μηχανικό είμαι ακόμα στο στάδιο των συμβολαίων της γονικής παροχής απλά θα ήθελα για ευνόητους λόγους να έχω μια ιδέα πριν κάνω τις συγκεκριμένες κουβέντες μαζί του) Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.