Μετάβαση στο περιεχόμενο

aithrios

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

aithrios's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εντάξει ρε παιδία ...το παραδέχομαι ότι είμαι κάπως (έως πολύ ? ) υπεβολικός και σίγουρα δεν πρόκειται να πέσει ο όροφος από δύο ούπα. Καθότι όμως η πολυκατοικία είναι γεροντάκι που κοντεύει τα σαράντα και έχω δεί ρωγμή κατα μήκος δοκαριού εξωτερικού τείχου μετά από σεισμό ο φόβος μου είναι μήπως οι ωπές που ανοιξε ο χριστιανός γίνουν εστίες τσακίσματος σε περίπτωση που έχουμε καμιά δόνηση και μετά άντε να επισκεύαζεις ολόκληρο δοκάρι. ...και άν .... Τέλος πάντων .. ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Καλό Σαββατοκύριακο!
  2. Το το τελευταίο... εβαλε δυο ούπα για να στερεώσει το κάλυμα. Όμως ειναι κάπως παλιά η πολυκατοικία και κάτι ψιλορωγμές τις έχει... γενικότερα .. είναι δυνατόν κάπως να αποκατασταθεί η ζημιά ή δεν αξλιζει τον κόπό ?
  3. Δεν ξερω εάν καποιοι από εδώ είχαν κάποτε αντιστοιχη εμπειρία , αλλά οι τεχνίτες ( υδραυλικοί, ηλκτρολόγοι κ.τ.λ.) που κυκλοφορουν στην αγορα είναι για να σε κάνουν νευρασθενή. Τελευταίο κρούσμα ηλεκτρολόγος που εγκαθιστούσε απορροφητήρα σε κουζίνα τρύπισε το δοκάρι του τοίχου για να στερεώσει ανοξείδωτο κάλυμμα του σωλήνα εξαερισμου !!! τώρα τι κανω ? υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση σεισμού ή όσα λεγονται είναι υπερβολικά?
  4. καλησπερα, θα ήθελα να ρωτησψ εάν έχει ακούσει κανείς κάτι για παράταση προθεσμίας για τη τακτοποίηση ημιυπαίθριων ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.