Μετάβαση στο περιεχόμενο

lars

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

lars's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας και παλι.Αντιμετωπιζω την κατασκευη πεζογεφυρας με οπλισμενο σκυροδεμα σαν θεμα εξαμηνου της σχολης.Προβληματιζομαι για αρχη ποσο θα επιλεξω το παχος της πλακας και το υψος του ζυγωματος.Θα πρεπει να υπολογισθει η να προεκτιμηθει?
  2. απο που το πηρες αυτο γιατι ψαχνω και εγω ενα εδω και καιρο και δεν βρισκω. Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας του forum. Παράθεση κάνετε όταν θέλετε να κάνετε αναφορά σε τμήμα μιας δημοσίευσης ή να απαντήσετε σε δημοσίευση παλιότερη από την αμέσως προηγούμενη. Αντί για κλικ στη λέξη "παράθεση" κάντε κλικ στη λέξη "απάντηση" στο τέλος της ιστοσελίδας. Ευχαριστώ, Χάρης.
  3. εχω βρει εναν τροπο που ομως δεν ξερω αν ειναι σωστος.εχοντας σαν δεδομενο τον δρομο χαρασεις την πολυγωνικη.στη συνεχεια φερνεις την διχοτομο της γωνιας β κ τοποθετεις πανω σε αυτη το σημειο δ στο μεσο του τμηματος της διχοτομου που βρισκετε μεσα στα ορια του δρομου. εν συνεχεια κανεισ τους υπολογισμους με ακτινες διαφορες κ ψαχνεισ μια τιμη του δ που ειναι κοντα σε αυτη που μετρησες.και ετσι βρισκεις την ευνοικοτερη ακτινα. τωρα για καποιο οργανο που να μετραει ακτινες μου ειπαν και μενα αλλα δεν μπορεσα να βρω πουθενα.
  4. Πως υπολογιζω την παραμετρο της κλωθοειδους?Την παιρνω αυθερετα απο μονος μου η υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τυπος?γνωριζω μονο την ακτινα κυκλικου τοξου που ειναι 875 μετρα.οποιος γνωριζει ας απαντησει. Ευχαριστω!
  5. Αυτο κανω και εγω.Οι χαρακτηριστικες θεσεις (ΑΩΔΩ'Τ) δεν ειναι δεδομενες και θα πρεπει να βρεθουν μαζι με την πωλυγωνικη.Καμμια ιδεα πως θα γινει αυτο??
  6. Πρεπει να γινει στο χερι η εργασια.Σκεφτηκα να βρω τον αξονα του δρομου φερνοντας καθετες στον δρομο ενωνοντας τα μεσα τους.Δεν ξερω ομως ποση θα ειναι η αποσταση μεταξυ αυτων των καθετων.Και για την μηκοτομη θα εχω βρει τα στοιχεια αν γινει σωστα.Η αποσταση ομως μεταξυ των καθετων ποση θα ειναι? Καποιος αλλος??
  7. Οποιος γνωριζει ας δωσει μια βοηθεια.Πως θα βρω την μηκοτομη και την πολυγωνικη ενως δρομου ο οποιος εχει σχεδιαστει?Δεν εχω σχεδιασει εγω τον δρομο κ ετσι δεν εχω τιποτα σαν δεδομενο.Εχω απλα το τοπογραφικο με τον δρομο σχεδιασμενο. Οποιος γνωριζει ας βοηθησει. Ευχαριστω. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt
  8. Ειμαι νεος στο φορουμ κ το ανακαλυψα τυχαια καθως εψαχνα για βιβλια-σημειωσεις-ασκησεις πανω στο οπλισμενο σκυροδεμα.Ειδα οτι δεν ειναι φοιτιτικο φορουμ κ ζηταω συγνωμη αν το θεμα μου δεν ανηκει εδω.Βρισκομαι στο τελευταιο εξαμηνο της σχολης πολιτικων εργων υποδομης και εχω πελαγωσει.Χρωσταω οπλισμενο σκυροδεμα 1 και 2 και δεν ξερω απο που να αρχισω κ που να τελειωσω.Μηπως καποιος απο εσας γνωριζει να μου προτεινει καποιο βιβλιο με μεθοδολογια-ασκησεις πανω στο οπλισμενο σκυροδεμα?οσο το δυνατον να ειναι ευκολο στο διαβασμα.. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.