Μετάβαση στο περιεχόμενο

eurosofoulis

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

eurosofoulis last won the day on Νοέμβριος 11 2013

eurosofoulis had the most liked content!

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

eurosofoulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare

Recent Badges

16

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οι ιδιοι οι συμβουλοι που ελαβαν μερος στη συνταξη του νομου βγαινουν με τη μορφη περιπλανομενου θιασου να ερμηνευσουν οσα συνεταξαν... Δηλαδη: Γραφω κατι και πληρωνομαι γιαυτο και μετα επειδη δεν ειναι κατανοητο ουτε απο ενα μηχανικο... πληρωνομαι για να το εξηγησω...Και σαν να μη φτανει αυτο, θα ηθελα να δω τι θα πουν ολοι αυτοι οταν ο 4178 ξαναβγει αντισυνταγματικος...Ειναι για γελια οι ανθρωποι...
  2. 1.691 downloads

    Χρήσιμο για όσους δώσουν εξετάσεις για ελεγκτές δόμησης.password acehellas. read only.
  3. 3.180 downloads

    Χρήσιμο για όσους δώσουν εξετάσεις για ελεγκτές δόμησης.password acehellas. read only.
  4. Εχει δουλεψει κανεις το scadapro & το RAF-ΔΙΑΣΚ να μας πει πλεονεκτηματα μειονεκτηματα?
  5. καλησπέρα συναδελφοι. Εχω το scadafw και σκεφτομαι να αναβαθμισω στο Scadapro ή να παρω το RAf. Πιο θα μου προτινατε απο την εμπειρια σας. Απο τα video των εταιριων μου φαινονται παρομια τα προγραμματα. Και το κοστος ειναι περιπου το ιδιο. Ειναι κανεις που τα εχει δουλεψει να μας πει...μην "πεταξουμε' τετοιες μερες τσαμπα τα ευρουλακια...Εγω απλες μελετες κανω μικρα κτιρια καμια σχεση με Dubai... Το ΔΙΑΣΚ τι ειναι?
  6. καλησπέρα παιδια. Είμαι χρηστης του ScadaFw και σκεφτομαι να αναβαθμισω στο pro αλλα θα ηθελα τη γνωμη σας. Βλεπω μεγαλες αλλαγες απο το ενα προγραμμα στο αλλο. θελει χρονο για να το μαθει κανεις? Έχει πάρει κανείς το βιβλίο του Scada Pro για ευρωκωδικες? Τι περιλαμβάνει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.