Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mr Clear Energy

Members
  • Περιεχόμενα

    30
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ Φ/Β ΣΤΑΘΜΟΥΣ
  • Τοποθεσία
    ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΥΠΡΟΣ

Mr Clear Energy's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα λόγω ενός ταξιδιού έκανα λίγες μέρες να μπω στο forum τώρα είμαι εδώ..........
  2. Ανεξαρτήτως από του κανονισμούς που είναι σε λειτουργία, σε κάποια περιοχή (χώρα) πρέπει να ακολουθούμε την τεχνολογία. Πρέπει να γνωρίζουμε τα υλικά εκείνα που αυξάνουν την προστασία και να τα προσαρμόζουμε στις εργασίες μας ανεξάρτητα από τους κανονισμούς. > ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ > Ευχαριστώ !!!
  3. καλησπέρα αγαπητοι συνάδελφοι θα ήθελα αν κάποιος έκανε εγκατάσταση με τα deematec trackers να μας πει τις εντυπώσεις του. Ευχαριστώ!!! ----Συγχώνεψη---- Επίσης θα ήθελα τι γνώμη σας ποιος μετατροπέας αποδίδει καλύτερα με τα trackers. Ευχαριστώ!!! Αποφύγετε τις διαδοχικές δημοσιεύσεις. miltos
  4. Αγαπητοί συνάδελφοι θα ήθελα την γνώμη σας για να προφυλάξουμε τους επενδυτές και το μέλλον τις δουλειάς μας τι να χρησιμοποιούμε στα συστήματα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ή ΚΙΝΕΖΙΚΑ Φ/Β πλαίσια η εμπειρία σας τι λέει? Να συγκρίνουμε αποδόσεις - εγγυήσεις - ασφάλεια χρήσης κτλ Ευχαριστώ
  5. Σας χαιρετώ > Το λοιπόν έχει κανένας στοιχεία για trackers για να δούμε τις παραγωγές και τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις που παρουσιάζουν. > Ευχαριστώ!!!
  6. Από κανόνες συμμετοχής 8.Έχουμε καλή συμπεριφορά, επιδιώκουμε την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και την ήρεμη ατμόσφαιρα στις συζητήσεις. Συμπεριφερόμαστε κόσμια, κάνουμε προσεκτική επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιούμε, δεν βρίζουμε, δεν αναρτούμε άσεμνο υλικό, δεν προκαλούμε ούτε μέσω του avatar του προφίλ μας και επιδεικνύουμε σεβασμό προς τους συνομιλητές μας και τα συλλογικά όργανα (T.E.E., E.E.ΤE.M., Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., Παρατάξεις κ.λπ.). Τα γραπτά μένουν! Φροντίζουμε να τεκμηριώνουμε όσο γίνεται καλύτερα τις θέσεις μας, ώστε να είναι σαφείς και κατανοητές. Εκφράζουμε ελεύθερα την όποια άποψή μας σεβόμενοι τους Όρους Εγγραφής και τους Κανόνες Συμμετοχής.
  7. και κάτι ακόμη. τα solar trackers τα τελευταία 2 χρόνια περίπου άρχισαν να εδραιώνονται στην αγορά και δεν είναι ξεκάθαρο το πεδίο σε αυτά . Αν δεν αναφερθούμε συγκεκριμένα και δεν δώσουμε ξεκάθαρα παραδείγματα και να κάνουμε συγκρίσεις τότε πως θα βοηθήσουμε την αγορά και να προφυλάξουμε τους επενδυτές να μην πιέσου σε παγίδες. Αυτή είναι μια από τις δουλειές μας σαν μηχανικοί. Δεν είμαστε φιλόλογοι και θα ασχολούμαστε με το πλα πλα. Εμείς ασχολούμαστε με νούμερα. > Ευχαριστώ!!!
  8. Καλησπέρα σε όλους σας > τα πράγματα είναι απλά. Κοιτάξτε να δείτε είμαστε μηχανικοί και πρέπει να διατηρούμε ένα επίπεδο σε ότι αφορά την τεχνογνωσία και την τεκμηρίωση των απόψεων μας. > Το να υπόδειξης ένα θέμα και να το συζητήσης με κάποιους συναδέλφους και τεχνικούς χωρίς να το τεκμηριώνει και να μιλάς καθαρά θεωρητικά καλύτερα να μην το θείξης καθόλου. Όταν δεν αναφερθείς με παραδείγματα και με ανάλυση τα υλικά που έχεις χρησιμοποιήσει τότε πως και με πιο τρόπο θα βγάλουμε και να συγκρίνουμε αποδόσεις και να επιλύσουμε κάποιες απορείες . > Αγαπητέ Μιλτο μιας και είσαι συντονιστής έπρεπε να χαίρεστε που αναπτύσσουμε και τεκμηριώνουμε κάποια θέματα. Αυτό είναι πολύ καλό για το site σας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τι? Να μιλάμε με αερολογίες. Σε άλλα topic πχ ποιο Φ/Β πλαίσιο με μικρές διαστάσει έχει την πιο ψηλή απόδοση? Και ανάφερα κάποιοι διάφορα μοντέλα Φ/Β πλαισίων. Αυτοί έκαναν διαφήμιση? Και εσύ προσωπικά συμμετείχε στο συγκεκριμένο topic. Σε ρωτάω αυτό δεν ήτανε διαφήμιση? Από την άλλη πλευρά αν δεν αναφέρονταν οι ονομασίες κάποιων πλαισίων. Τότε τι θα έλεγαν όλοι... κους κους. > Έχω εταιρεία στην Κύπρο και ασχολούμαστε με Φ/Β σταθμούς. Δεν είμαι υπάλληλος οποιασδήποτε εταιρείας και δεν προωθώ οποιοδήποτε προϊόν. Νομίζω έχω πληρές στοιχεία και φωτογραφία και ξέρετε ποιος είμαι. Δεν κρυβομέ πίσω από 5 γράμματα και να αφήνω οποιαδήποτε υπονοούμενα. > ΛΥΠΑΜΕ που μπήκα σε αυτή την διαδικασία να διατυπώσω τα πιο πάνω. Στόχος μου πάντοτε είναι να τεκμηριώνω αυτά που λέω και ούτε ντρέπομαι για αυτά που θα πω. > Στόχο μου είναι οι Φ/Β σταθμοί που εγκατέστησα και που θα εγκαταστήσω να δώσουν όσο το ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Προς το παρόν το έχω πετύχει. Αν έχω αναφέρει ένα νούμερο και ένα υλικό για να το σχολιάσουμε και να το συγκρίνουμε με άλλα υλικά, αυτό νομιζω δεν είναι διαφήμιση. > Λυπάμαι και πάλι σας στο ξαναλέω γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε και να το τεκμηριώνουμε. > Σας ευχαριστώ!!!
  9. Ποία είναι η γνώμη σας για την διαδικασία MLD (Maximum Light Detection). > Ευχαριστώ!!!
  10. Έχω εγκαταστήσει και τα αποτελέσματα είναι πολύ φανταστικά +44,38% απόδοση. όμως περιμένω το χρόνο για να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα στην αξιοπιστία.
  11. Και δείτε και αυτό και πείτε τα σχόλια σας. Ευχαριστώ!!!
  12. Τα trackers που τονίζω ότι κινούντε δυναμικά εννοό ότι οι sensores που έχουν δέν είναι απλές φωτοδιόδοι. Φυσικά έχουν και πιο ψηλό κόστος. > Μπορείται να τα δείτε τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά στο > http://www.degerenergie.de/greek/archiki-selida.html?PHPSESSID=adc395ad310ab2767f309bccb8920b25 > Νομίζω από τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά ότι πρέπει να είναι αξιόπιστα. > Τα γνωρίζεται? > Ευχαριστώ!!!
  13. Οι απώλειες που παρουσιάζουν στην πράξη ανεξαρτήτως, του κατασκευαστή του μετατροπέα σε θερμοκρασίες άνω των 30C κυμένοντε πείπου στο 3 με 3,5%. Σε χαμηλές θερμοκρασίες είναι κάτω από 3%.
  14. Σίγουρα μικρές διαστάσεις με αρκετά watt είναι εξοικονόμηση χώρου, βάσεων στήριξης, καλωδίωσης κτλ. έχει και ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. > Δηλαδή δεν είναι το μονό κριτήριο η απόδοση συναρτήση της επιφάνειας του αλλά και τα άλλα τεχνικά του χαρακτηριστικά. > Βασική παράμετρος που πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας είναι οι θερμικοί συντελεστές που έχει. > > ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ είναι ότι ένα Φ/Β πλαίσιο που έχει ψηλό θερμικό συντελεστή μπορεί να μειωθεί η παραγωγή του πάνω από 15%. > Άρα στόχος μας πρέπει να είναι, η μηχανική απόδοση του πλαισίου να είναι υψηλή, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά να πληρούν τις προϋποθέσεις ώστε ο σταθμός μας να δώσει όσο το δυνατό ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Αποτέλεσμα αυτού είναι να πετύχουμε υψηλή απόδοση στο κεφάλαιο που θα επενδυθεί. > Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.