Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ink21

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Everything posted by ink21

  1. Από την αρχή ευχαρίστησα όλους για την οποία βοήθεια μου δώσατε. Τωρα πως γίνεται μια ερώτηση να καταλήγει σε μπηχτές ειρωνίες και ότι άλλο τέλος πάντων κατέληξε δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κάποιος με την ουσία της ερώτησης. Ούτε αν είναι τε ούτε αν είναι ΑΕΙ ούτε αν το κάνει στο πνεύμα της «συνεργασίας» είτε Επι χρήμασι είτε όχι. Ξανά ευχαριστώ. Υ.Γ. δεν φοβήθηκα μην μου κλέψει κάποιος την δουλειά. Απλώς τι σημασία έχει το τι δουλειά είναι ; Σημασία έχει αν το φόρουμ είναι να βοηθάει κάποιος κάποιον ή αν μπαίνει ο καθένας για να βγάλει το οποίο απωθημένο καλη συνέχεια
  2. Καλησπερα ! ευχαριστώ οσους προσπαθησαν να με βοηθησουν ! Το τι ακριβως ειναι δεν εχει σημασια (ναι δεν μπορω να πω τι στοιχεια ειναι οσο κι αν σας φαινεται περιεργο) ειναι σημεια στο συστημα ED 50 στην μορφη 38 00 00 / 23 00 00 και θελω να τα περασω με Χ / Υ ΕΓΣΑ οσο για τις συμβουλες θα ρωτησω καποιον φιλο που ασχολειται περισσοτερο με τα προγραμματα που μου ειπατε! ευχαριστω παντως για τις προσπαθειες και για το χρονο σας !
  3. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και για το χρόνο! Βρήκα στο διαδίκτυο ένα excel (gr87transformsV2) αλλά δεν μου λειτουργεί σωστά! gr87transformsV2.xls
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το αρχείο που μου έβγαλε το COORD GR δεν μου ανοίγει δεν ξέρω γιατί... θα ξαναπροσπαθήσω ! Τα σημεία που θέλω είναι τις μορφής πχ 38 00 00 - 23 00 00 και είναι πάνω από 5000!!
  5. Καλημέρα σας, θέλω να μετατρέψω πολλά σημεία από Φ, Λ (ED 50 ή ΕΓΣΑ 87 ή WGS 84) σε X, Y (ΕΓΣΑ 87). Όπως το κάνει το προγραμματάκι COORD GR αλλά μαζικά. Υπάρχει κι ένα excel που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αλλά δεν μου λειτουργεί σωστά. έχει κάποιος κάποιο άλλο πρόγραμμα ή κάποιο excel; Ευχαριστώ!!!
  6. Καλησπέρα συγχαρητήρια για το excel! ερώτηση: κατηγορίες που βάζουμε;
  7. Μπράβο για την προσπάθεια !!
  8. Χρειάζομαι τις συντεταγμένες από "Χ, Υ ΕΓΣΑ '87" σε " Φ, Λ ΕΓΣΑ ΄87" είναι για την αεροπορία που τα θέλει σε φ,λ. απλώς επειδή βγάζει χονδροειδές σφάλμα μήπως ξέρει κανένας τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις! ευχαριστώ!!!
  9. Καλημέρα, έχω ένα τοπογραφικό στο Καστελόριζο και πάω να τσεκάρω τις συντεταγμένες του με βάση το κτηματολόγιο και υπάρχει διαφορά. Επίσης πάω να κάνω την μετατροπή τους με το προγραμματάκι COORD_GR και μου βγάζει ότι υπάρχει σφάλμα!!! Ξέρει κάποιος πως μπορώ να υπολογίσω συντεταγμένες στο Καστελόριζο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.