Μετάβαση στο περιεχόμενο

mariamyl

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

mariamyl's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχεις πολύ δίκιο με το παράδειγμα που αναφέρεις...ευχαριστώ! Στο ΤΕΕ ΤΚΜ. Σκέφτομαι να το αφήσω έτσι όπως τα έχω κάνει, δηλαδή με τον τρόπο 3. Εξάλλου αύριο μεθαύριο που θα βασιστώ? σε μια προφορική απάντηση κάποιας κυρίας του ΤΕΕ?
  2. Μόλις γύρισα από ένα σεμινάριο του ΤΕΕ. Μέχρι στιγμής έχω επιλύσει όλες τις περιπτώσεις που είχα με τον τρόπο 3, δηλαδή εκεί που τσεκάρω τον συντελεστή δόμησης σε όλα τα φύλλα καταγραφής τσέκαρα το ίδιο προσθέτωντας όλα τα m2 και διαιρούσα με το max του οικοπέδου. Τώρα μου έδωσαν την απάντηση ότι σε κάθε φύλλο καταγραφής τσεκάρω διαφορετικό συντελεστή ανάλογα με m2 που γράφω σε κάθε φύλλο καταγραφής. Είπαν ότι το λέει στις ερωτοαπαντήσεις Θ η ερώτηση 4. Διαβάζοντας δεν κατάλαβα το ίδιο βέβαια. Το θέμα είναι ότι έχω δώσει στον πελάτη την ακριβή περίπτωση και έτσι όπως μας το λένε τώρα τα πρόστιμα βγαίνουν μικρότερα. Τι να κάνω να τα αλλάξω ή αργότερα θα βγει κάποια διευκρινιστική σωστή που να λέει ξεκάθαρα πως το υπλογίζουμε και θα πρέπει να να το ξαναλλάζω? Την γνώμη σας.....αν και οι περισσότεροι από ότι κατάλαβα διαβάζοντας όλο το topic έχετε λύσει τις περιπτώσεις με τον τρόπο 3, όπως και εγώ άλλωστε....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.