Μετάβαση στο περιεχόμενο

xk05532

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xk05532

  1. Καλησπερα.. μπορει καποιος να μου δωσει μια απαντηση στο οτι δεν μπορω να κανω οριστικη υπαγωγη και να βγει βαβαιωση μηχανικου που χρειαζεται για να γινουν τα συμβολαια διοτι βγαινει μηνυμα εκκρεμοτητα εκδοσης οικοδομικης αδειας, παρ'ολο που εχει εκδοθει αδεια.Βγαζει στο ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ το ποσο που ειναι να πληρωθει και διπλα αφου πηγα και το πληρωσα ΕΞΟΦΛΗΣΗ και απο κατω στο ΕΦΑΠΑΞ ΔΟΣΗ ΧΩΡΙς ΕΚΠΤΩΣΗ για ποσό 0,00 ευρω ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟ. Μηπως εχει κολλησει για αυτο το λογο μου βγαζει ανεξοφλητο στα 0 ευρω....????
  2. Καλησπερα.. μπορει καποιος να μου δωσει μια απαντηση στο οτι δεν μπορω να κανω οριστικη υπαγωγη και να βγει βαβαιωση μηχανικου που χρειαζεται για να γινουν τα συμβολαια διοτι βγαινει μηνυμα εκκρεμοτητα εκδοσης οικοδομικης αδειας, παρ'ολο που εχει εκδοθει αδεια.Βγαζει στο ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ το ποσο που ειναι να πληρωθει και διπλα αφου πηγα και το πληρωσα ΕΞΟΦΛΗΣΗ και απο κατω στο ΕΦΑΠΑΞ ΔΟΣΗ ΧΩΡΙς ΕΚΠΤΩΣΗ για ποσό 0,00 ευρω ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟ. Μηπως εχει κολλησει για αυτο το λογο μου βγαζει ανεξοφλητο στα 0 ευρω....????
  3. Καλησπερα.. μπορει καποιος να μου δωσει μια απαντηση στο οτι δεν μπορω να κανω οριστικη υπαγωγη και να βγει βαβαιωση μηχανικου που χρειαζεται για να γινουν τα συμβολαια διοτι βγαινει μηνυμα εκκρεμοτητα εκδοσης οικοδομικης αδειας, παρ'ολο που εχει εκδοθει αδεια.Βγαζει στο ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ το ποσο που ειναι να πληρωθει και διπλα αφου πηγα και το πληρωσα ΕΞΟΦΛΗΣΗ και απο κατω στο ΕΦΑΠΑΞ ΔΟΣΗ ΧΩΡΙς ΕΚΠΤΩΣΗ για ποσό 0,00 ευρω ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟ. Μηπως εχει κολλησει για αυτο το λογο μου βγαζει ανεξοφλητο στα 0 ευρω....???? Ειναι η τέταρτη φορά που τη συναντάω την ερώτηση Δε λειτουργεί το φόρουμ με αυτή τη λογική.Διάβασε τους Κανόνες συμμετοχής.Manolis gon.
  4. Καλησπερα.. μπορει καποιος να μου δωσει μια απαντηση στο οτι δεν μπορω να κανω οριστικη υπαγωγη και να βγει βαβαιωση μηχανικου που χρειαζεται για να γινουν τα συμβολαια διοτι βγαινει μηνυμα εκκρεμοτητα εκδοσης οικοδομικης αδειας, παρ'ολο που εχει εκδοθει αδεια.Βγαζει στο ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ το ποσο που ειναι να πληρωθει και διπλα αφου πηγα και το πληρωσα ΕΞΟΦΛΗΣΗ και απο κατω στο ΕΦΑΠΑΞ ΔΟΣΗ ΧΩΡΙς ΕΚΠΤΩΣΗ για ποσό 0,00 ευρω ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟ. Μηπως εχει κολλησει για αυτο το λογο μου βγαζει ανεξοφλητο στα 0 ευρω....???? Ε μάλλον δεν είμαστε με τα καλά μας.Εχεις 5 μηνύματα και τα 5 είναι είναι επανάληψη της ίδιας ερώτησης.Δε νομίζω να πιστεύεις ότι θα καταφέρεις κάτι με αυτή τη λογική.Manolis gon
  5. Καλησπερα.. μπορει καποιος να μου δωσει μια απαντηση στο οτι δεν μπορω να κανω οριστικη υπαγωγη και να βγει βαβαιωση μηχανικου που χρειαζεται για να γινουν τα συμβολαια διοτι βγαινει μηνυμα εκκρεμοτητα εκδοσης οικοδομικης αδειας, παρ'ολο που εχει εκδοθει αδεια.Βγαζει στο ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ το ποσο που ειναι να πληρωθει και διπλα αφου πηγα και το πληρωσα ΕΞΟΦΛΗΣΗ και απο κατω στο ΕΦΑΠΑΞ ΔΟΣΗ ΧΩΡΙς ΕΚΠΤΩΣΗ για ποσό 0,00 ευρω ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟ. Μηπως εχει κολλησει για αυτο το λογο μου βγαζει ανεξοφλητο στα 0 ευρω....????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.