Μετάβαση στο περιεχόμενο

e.e.l.86

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by e.e.l.86

  1. Ναι ειναι οντως οπως τα λέτε, από την άλλη το να είμαι εντάξει από το εξωτερικό και αυτό δύσκολο είναι αλλά θα δω τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ πολύ!
  2. Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι.. Είχα αναλάβει κάποια αυθαίρετα και ήλπιζα να τα τελειώσω μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη. Προφανώς τώρα αυτό δεν γίνεται αλλά εγώ θα φυγω μόνιμα για το εξωτερικό για δουλειά-δηλαδή είμαι ήδη εκεί απλά ειχα σκοπο να κάνω ένα δυο ταξίδια και να ξεμπερδεψω. Πιστεύεται είναι εύκολο να αλλάξει ο υπεύθυνος μηχανικός? Θα ήθελα να τα μεταβιβάσω σε κάποιον άλλο γιατί έτσι και αλλιώς όπως έγιναν τα πράγματα δεν με συμφερει να τα συνεχίσω εγώ. Ευχαριστώ!
  3. Εγω έχω περιπτωση αλλαγης χρήσης από βοηθητικό χώρο σε κατοικία, που όμως έχει προστεθεί κεραμοσκεπή και τζάκι. Αραγε η αεροφωτογραφία με καλύπτει?
  4. Kαλησπέρα, εχω και γω μια απορία.Η περιπτωση μου ειναι μια τριωροφη κατοικια με επιπλεον ισογειο βοηθητικό χώρο, ο οποίος μετατραπηκε σε διαμέρισμα. Τι ακριβως πρέπει να γράψω στην περιγραφη, διοτι απο τις οδηγίες τονίζεται οτι αν γίνει λάθος θα υπάρξει μετά πρόβλημα με τη βεβαίωση μηχανικού Ευχαριστώ πολύ
  5. Kαλησπέρα, εχω και γω μια ερώτηση σχετικά με τις δόσεις και την πληρωμή του παραβόλου. Εκανα την υποβολή της δήλωσης στις 15/2 και το παράβολο πληρώθηκε στις 17/2. Μολις ενημερώθηκε το σύστημα μου έβγαλε ότι εξοφλήθηκε το παραβολο αλλά γράφει πως η προθεσμία πληρωμής είναι 31/12/2011! Επίσης δεν μου βγάζει τις δόσεις και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα.
  6. Exω και εγώ μια απορία σχετικά με την περίπτωση λάθους στην αρχική υποβολή. Δεν έχει πληρωθεί το αρχικό παράβολο ακόμα οπότε γνωρίζω πως θα μπορούσα να την ξανακάνω από την αρχή, όμως θα ηθελα να το αποφύγω αν υπάρχει η δυνατότητα. Το λάθος έγινε στην περιγραφή της αυθαιρεσίας και δεν επηρεάζει το ποσό του προστίμου. Θα μπορούσα να το διορθώσω μετά την καταβολή του πρώτου παραβόλου? Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.