Μετάβαση στο περιεχόμενο

maevius

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

maevius's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν ειναι ολα μαυρα ρε παιδια ,,το να κρινουμε ολοι εκ του ασφαλους ειναι το μονο ευκολο,,,Αν τα ξεραμε οσα λεμε οτι ξερουμε θα ζουσαμε στη Γερμανια!!!!!!!!!! Η απαντηση του προεδρου του ΤΕΙ ,,, ας δουμε και την αλλη πλευρα,,, http://www.teipir.gr/pdf/01_12/Dhmokratia_apanthsh.pdf
  2. Ναι εχεις δικιο...αλλα δεν ειμαι επιθεωρητης ,,πειραματιζομαι μονος μου σε εναν ιδεατο θεωρητικο κοσμο ..... Παντως πιστευεις οτι ειναι σωστο που παμε απο απλοποιηση σε απλοποιηση(γενικα στο ΚΕΝΑΚ).....????????
  3. Ευχαρηστω ,,,δεν ειμουν αρκετα ενημερωμενος ... εννοω οτι για να υπολογισουμε την θερμικη αντισταση R (m2K/W) ενος δομικου στοιχειου προσθετουμε τα παρακατω εξωτερικη επιφανειακη αντισταση αντιστασεις των υλικων που αποτελειται το δομικο στοιχειο (τουβλο ,μονωση ,δαικενο ,κ.τ.λ.π, ) εσωτερικη επιφανειακη αντισταση εστι δεν ειναι???????????????
  4. Ευχαρηστω πολυ για την γρηγορη απαντηση! Αλλα εχω διαβασει πολλες φορες το πρωτο μερος του ΚΕΝΑΚ και ισως να μην το ειδα αυτο για το U/2,,, τα αποτελεσματα θα εχουν μεγαλη αποκλιση ....μιλαω παντα για τα αδιαφανη σε επαφη με ΜΘΧ... Δεν ειναι δηλαδη σωστο για το ΠΕΑ να το υπολογεισουμε το συντελεστη αναλυτικα ?????????
  5. Καλησπερα ,,,,αλλα με μπερδεψαται,,,,,Το U στην μελετη θερμομωνοσης για αδιαφανη στοιχεια σε επαφη με Μ.Θ.Χ, υπολογιζεται κανονικα αλαζοντας φυσικα την τιμη της αντιστασης της εξωτερικης επιφανειας σε σχεση με τα αδιαφανη στοιχεια σε επαφη με τον εξωτερικο αερα.......κανω λαθος??????????????????????????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.