Μετάβαση στο περιεχόμενο

fotisly

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. μιας και μου κανει περιεργο να παρει φωτια με τετοια χρηση θα προσθεσω δικια μου χρηση και εμπειρια!! κατ αρχας νομιζω απ οτι ειδα απο τις φωτο οτι εχω μεγαλυτερη διαμετρο σωληνα καμιναδας. εκαιγα 3 χρονια το τζακι με ελια,εψηνα καθε σ.κ και τα ξυλα ητανε χλωρα(κομμενα απο σεπτεμβριο και καλοκαιρι) και εκτεθημενα εξω στην βροχη,δλδ τα τοποθετουσα βρεγμενα στο τζακι. δεν πηρε ποτε φωτια και οταν το καθαρισα μετα την 3ετια απο 3 μετρα συνολικου μηκους σωληνα εβγαλα μια σακουλα απο σουπερ μαρκετ καπνια!!
  2. γεια σας!! επειδη λιγο πολυ ολοι ψαχνουμε πανω στα ιδια εγω για 125 τ.μ σκεφτομαι το ενεργειακο τζακι,φλερταρω με κατι που να καιει ξυλο και πελλετ και να συνδεεται με καλοριφερ σαν καυστηρας!τι λετε γι αυτο? βεβαια να ξυλωσω το απλο τζακι και να βαλω κατι τετοιο το κοστος ειναι στα 5000ευρω,υψηλο για τετοια εποχη! προς το παρον το παλευω με 2 σωματα κονβεκτορς 1800w στις παιδικες κρεβατοκαμαρες με θερμοστατη(καλυπτουν πολυ καλα)και σε συνδιασμο με νυχτερινο ρευμα τα λειτουργω βραδυ,το τζακι καιει 24ωρο στον ενιαιο(οσο εχω δικα μου ξυλα) και καλοριφερ αραια! αντλια θερμοτητος που λετε πιο πανω τι ειναι?
  3. καλησπερα!!!! διβαζω ωρες τα θεμα σας και ειπα να γραψω κ εγω καποιες προσωπικες αποριες. αν μια τιμη καταναλωσης 3ευρω ανα ωρα ειναι μετρια τοτε τα 5ευρω ανα ωρα που υπολογισα εγω,πως θα σας φαινοτανε?? μιλαω για λεβητα 80.000 θερμιδων χαλυβα(thermoleβ) που καλυπτει: ισογειο 70 τ.μ(με μποιλερ~80λιτρων),1ο οροφ 59τμ(με μποιλερ`80λιτρων),1ο οροφ 65 τ.μ, 2 μποιλερ αυτονομα 125 λιτρων και 2ο οροφο 125τ.μ υπολογισα το διαμερισμα του 1ου οροφου των 59τ.μ και βρηκα 5ευρω ανα ωρα με τιμη πετρελαιου 0.90!! τα διαμερισματα ειναι θερμιδομετρημενα απο μηχανολογο και εχουν δοθει οι θερμιδες σε εταιρια που υπολογιζει κοινοχρηστα!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.