Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimbl

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

dimbl's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η προυπόθεση εξάρτησης σαφώς και είναι να γίνεται από το κρατικό δίκτυο (εξηρτημένος τριγωνισμός) και όχι με την εγκατάσταση ανεξάρτητου δικτύου (αυτοτελής τριγωνισμός)
  2. Συνάδελφε πουθενά δεν απαγορεύεται η εκπόνηση εξαρτημένου τοπογραφικού, απαγορεύεται η ίδρυση ανεξάρτητου τριγωνομετρικού δικτύου(αυτοτελής τριγωνισμός) από το οποίο θα εξαρτήσουμε το προς αποτύπωση οικόπεδο.
  3. Τριγωνομετρικά σημεία. Κορυφές δικτύου ισοπλεύρων κατά το δυνατόν τριγώνων εγκατεστημένου στην επιφάνεια της γής για την αποτύπωση μεγάλων εκτασεων. Τριγωνομετρικό δίκτυο. Το προαναφερθέν δίκτυο κορυφών. Τριγωνισμός. Το σύνολο των εργασιών για την εγκατάσταση τριγωνομετρικού δικτύου. Εξαρτημένος τριγωνισμός. Σε επέκταση του υπάρχοντος κρατικού τριγωνομετρικού δικτύου. Ανεξάρτητος ή αυτοτελής τριγωνισμός. Οταν γίνεται σε περιοχές που δεν υπάρχει κρατικό τριγωνομετρικό δίκτυο. Τριγωνισμος λεπτομερειών. Η ίδρυση ιδιαιτέρου τριγωνομετρικού δικτύου , εξαρτημένου από το κρατικό, σε σημεία που το τελευταίο δεν επαρκεί ή η πύκνωση του κρατικού δια της μεθόδου των τομών. Για την εκπόνηση τοπογραφικού διαγράμματος με συντεταγμένες ΕΓΣΑ 87 δεν κάνουμε αυτοτελή τριγωνισμό αλλά οπωσδήποτε τριγωνισμό λεπτομερειών. Ο αυτοτελής τριγωνισμός είναι, όπως προείπα η εγκατάσταση ανεξάρτητου τριγωνομετρικού δικτύου. Δεν είναι δυνατόν ο νομοθέτης να προτίθεται να απαγορεύσει τυην εκπόνηση εξαρτημένου τοποιγραφικού διαγράμματος χρησιμοποιόντας τον όρο αυτοτελής τριγωνισμός. Και βέβαια τι γίνεται στην περίπτωση που δεν κάνουμε καν εξάρτηση με τριγωνισμό, που με τις συνορθώσεις κλπ είναι ίσως μια σύνθετη διαδικασία, αλλά δίνουμε συντεταγμένες με γαιωδετικό σταθμό ? Δεν είναι αποδεκτές?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.