Μετάβαση στο περιεχόμενο

vchasandra

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Χαλκίδα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.067 profile views

vchasandra's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την ιδέα! Σίγουρα δεν είναι στο 100% ίδιο με το αποτέλεσμα της καμπύλης, αλλά με πολλές πλευρές πλησιάζει καλύτερα το επιθυμητό εμβαδό. Εννοείται πως πρέπει να τους κράξουμε για να δώσουν αυτοί λύση σε τέτοια προβλήματα. Τα καινούρια σχέδια πόλης της Χαλκίδας έχουν στα περισσότερα ΟΤ καμπύλες ΡΓ. Δεν γίνεται να κάνουμε επ' αόριστον αλχημείες και μπαλαμούτια. Στην τελική μασιμένη δουλειά τους δίνουμε με τις υποβολές των τοπογραφικών. Το θέμα όμως τελικά είναι αν θα αξιοποιηθεί όλη αυτή η πληροφορία και περαστούν τα σωστά όρια των ιδιοκτησιών στα κτηματογραφικά διαγράμματα και σταματήσει ο κόσμος να παιδεύεται με τις χρονοβόρες και πολυέξοδες χωρικές μεταβολές!
  2. Αυτή τη λύση την είχα ανακαλύψει κι εγώ.. αλλά είναι λίγο χρονοβόρα αν έχουμε μεγάλο μήκος τόξου. Πρέπει να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος πιο γρήγορος που να κάνει κάτι σαν break και μετά να χρησιμοποιηθεί το pedit.
  3. Ναι, όλο είναι closed polyline. Έχουν απαντήσει από το support ότι χρειάζεται η καμπύλη να είναι polyline από ευθύγραμμα τμήματα και όχι να προέρχεται από arc. Ψάχνω να βρω την εντολή με την οποία γίνεται αυτό στο autocad. Το ίδιο λογικά κάνουν οι μηχανικοί του Κτηματολογίου, αφού σε περιπτώσεις που έχω καμπύλα τμήματα τα κτηματογραφικά διαγράμματα έχουν αντί του arc πολλά μικρά ευθύγραμμα τμήματα.
  4. Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την υποβολή ενός διαγράμματος στο οποίο υπάρχει καμπύλη γραμμή (arc) η οποία ως polyline (χρησιμοποιώντας την εντολή pedit) δεν αναγνωρίζεται στη θέαση ως καμπύλη. Γνωρίζει κάποιος ποια εντολή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μετατρέψουμε το arc σε polyline αποτελούμενο από πολλά μικρά ευθύγραμμα τμήματα;
  5. Υποπτεύομαι ότι μπορεί να είναι γωνίες και όχι συντεταγμένες... Μήπως είναι ΑΒ 371,8125 η διεύθυνση της πλευράς και Α0 221,0731 η διεύθυνση του μηδενισμού; Τα νούμερα αυτά δεν ανήκουν σε κανένα γνωστό σύστημα αναφοράς. Για το Google Earth θα επρεπε να ειναι της μορφής ΑΑ ΒΒ' ΓΓ,ΓΓ"
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.