Μετάβαση στο περιεχόμενο

jim-gayros

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

jim-gayros's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι lefe απλά ήθελα τη γνώμη των ανθρώπων που ξέρουν κάποια παραπάνω πράγματα. Δεν έχω εμπειρία από εξωτερικό και γι αυτό ρώτησα.
  2. Καλημέρα σας, Αυτό τον καιρό ψάχνομαι για εργασία στο εξωτερικό και θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω.Στην αναζήτηση εργασίας έπεσα στην παρακάτω αγγελία μέσω του προφίλ μου στο Linkedin: https://www.linkedin...SRPcmpt:primary Σήμερα το πρωί έλαβα ένα e-mail το οποίο μου έλεγε ότι μου προσφέρουν εργασία δύο ετών με δυνατότητα ανανέωσης για τα γραφεία στην Αμερική στο Χιούστον με μισθό 10000 Dollars US,δωρεάν στέγη,ασφάλιση, αεροπορικά και εργασία για 9 μήνες το χρόνο. Μου ζήτησαν να τους στείλω αν δέχομαι την πρόταση για να συνεχίσουν τη διαδικασία και να τους απαντήσω όσο γίνεται πιο σύντομα.Να διευκρινίσω ότι δεν έχω δώσει κάποια συνέντευξη σε αυτή την εταιρία. Το site της συγκεκριμένης εταιρίας είναι: http://forbuildingcc.com/. Θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας για όλη αυτή την υπόθεση ως προς την αξιοπιστία κυρίως όσων εργάζονται στο εξωτερικό και ιδίως Αμερική. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Καλημέρα σας, Αυτό τον καιρό ψάχνομαι για εργασία στο εξωτερικό και θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω.Στην αναζήτηση εργασίας έπεσα στην παρακάτω αγγελία μέσω του προφίλ μου στο Linkedin: https://www.linkedin.com/jobs2/view/85348871?trk=vsrp_jobs_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A3526178641447498795193%2CVSRPtargetId%3A85348871%2CVSRPcmpt%3Aprimary Σήμερα το πρωί έλαβα ένα e-mail το οποίο μου έλεγε ότι μου προσφέρουν εργασία δύο ετών με δυνατότητα ανανέωσης για τα γραφεία στην Αμερική στο Χιούστον με μισθό 10000 Dollars US,δωρεάν στέγη,ασφάλιση, αεροπορικά και εργασία για 9 μήνες το χρόνο. Μου ζήτησαν να τους στείλω αν δέχομαι την πρόταση για να συνεχίσουν τη διαδικασία και να τους απαντήσω όσο γίνεται πιο σύντομα.Να διευκρινίσω ότι δεν έχω δώσει κάποια συνέντευξη σε αυτή την εταιρία. Το site της συγκεκριμένης εταιρίας είναι: http://forbuildingcc.com/. Θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας για όλη αυτή την υπόθεση ως προς την αξιοπιστία κυρίως όσων εργάζονται στο εξωτερικό και ιδίως Αμερική. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Ενεργειακός...Από αυτά που έχω διαβάσει δεν είναι καλά τα πράγματα και δεν έχω σκοπό να δώσω για το ΤΕΕ τουλάχιστον για όσο θα είμαι στο στρατό. Απλά ήθελα να ξέρω αν αποφασίσω κάποια στιγμή στο μέλλον να γραφτώ να μην έχω μετά και αναδρομικές εισφορές για το χρόνο που θα έω το πτυχίο και δεν θα είμαι μέλος του ΤΕΕ.
  5. Γεια σας! Eίμαι νέο μέλος του forum και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αυτό τον καιρό τελειώνω τη διπλωματική μου και μετά το πτυχίο θα ενταχθώ στο στρατό.Προς το παρόν σκέφτομαι να μην γραφτώ στο ΤΕΕ και θα ήθελα να ρωτήσω ότι αν αποφασίσω να γραφτώ για παράδειγμα μετά από δύο χρόνια οι εισφορές του ΤΣΜΕΔΕ θα ξεκινήσουν να μετράνε για το χρόνο που είμαι εγγεγραμένος στο ΤΕΕ ή θα περιλαμβάνουν και τα δύο αυτά χρόνια! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.