Μετάβαση στο περιεχόμενο

m4ry

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by m4ry

  1. JTB ευχαριστω... μηπως θα μπορουσες να μου λυσεις και μια ακομα απορια??? ο ιδιοκτητης θελει να ενοικιασει τα διαμερισματα αυτα αρα.....μετα λοιπον την 1 λοιπη παραβαση που θα πληρωσει, θα χρειαστει και ενεργιακο επιθεωρητη εφοσον ειναι πανω απο 50 τ.μ το καθε διαμερισμα (αρα αλλα λεφτα εκει) θα ειναι καλυμενος στη εφορια για το ενοικιαστιριο? η θα πρεπει να κανει και τροποποιηση της οριζοντιου? (και αλλα λεφτα στον συμβολαιογραφο)
  2. καλησπερα συναδελφοι θα ηθελα να ρωτησω κατι οσο αφορα την διαμερισματοποιηση: α)σε εναν οροφο ενω στην οριζοντια φαινεται ενα διαμερισμα 120τ.μ και στην πραξη εχει διαχωριστει σε 2 διαμερισματα των 56.60τ.μ και μια αποθηκουλα 6.8τ.μ και ολα ανοικουν στον ιδιο ιδιοκτητη θα πληρωσει προστιμο 500€ για την διαμερισματοποιηση και αλλα 500€ για την τροποποιηση των μηχανολογικων εγκαταστασεων? δηλ. 1000€ ??? ή 500€ που καλυπτει και τα 2?? β) σε μια διωροφη κατοικια που εχουν γινει και στους 2 οροφους διαμερισματοποιησεις και ανοικουν στον ιδιο ιδιοκτητη το προστιμο θα βγει ανα οροφο? η ανα διαμερισμα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.