Μετάβαση στο περιεχόμενο

spiliospapado

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by spiliospapado

  1. Εχω υπόθεση αυθαιρέτου με Ν.4014/2011 με αυθαίρετη κατασκευή που έχει κατασκευαστεί σε τμήμα του εξώστη που βρίσκεται εκτός της ρυμοτομικής γραμμής. Από την οικοδομική άδεια υπήρχε αυτός ο εξώστης με πλάτος 1.00m που ειναι εκτος της ρυμοτομικης γραμμης. Έχει εγκατασταθεί αυτη η αυθαίρετη κατασκευη σε αυτον τον εξωστη χωρις ομως να υπερβαινει τα επιτρεπομενα ορια του εξωστη. Ο νομος Ν.4014/2011 όμως αναφέρει οτι "απαγορευεται να ενταχθει στο νομο αυθαιρετη κατασκευη η αλλαγη χρήσης που εχει εγκατασταθει στο εντος του ευρους του εξωστη τμημα πανω απο τον κοινοχρηστο χωρο της πολης". Η διευκρινηση ομως της Λεμπεση πανω στους εξωστες αναφέρει οτι δεν μπορεί να δηλωθεί μόνο κάποια κατασκευή που είναι έξω από τις επιτρεπόμενες κατασκευές ή τις επιτρεπόμενες θέσεις ή αν έχει γίνει κάποια αυθαίρετη κατασκευή που δεν επιτρέπεται στις θέσεις αυτές, όπως πχ οι κλειστοί χώροι ή αυθαίρετος εξώστης ή στέγαστρο έξω από το επιτρεπόμενο πλάτος εξώστη. Μπορειτε να μου πειτε αν μπορει να δηλωθει αυτη η αυθαιρετη κατασκευη η οχι?
  2. Καλημέρα. Έχω μια περίπτωση βεβαίωσης νομιμότητας σε οικόπεδο με ρυμοτομούμενο κτίσμα και νόμιμο κτίριο. Τι κάνω δίνω βεβαίωση ή όχι; στο προηγούμενο εννοούσα ρυμοτομούμενο οικόπεδο και νόμιμο κτίριο. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.