Μετάβαση στο περιεχόμενο

house13

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by house13

  1. Ευχαριστώ Terry ! και εγώ αυτό λέω να κάνω με τον 4014…να πληρώσω 500 ευρώ και να συνεχίσω την οικοδομική άδεια έτσι ώστε να εκδοθεί μετά την ένταξη στον 4014. Εκτός και αν ανακοινωθεί καμία νέα παράταση και προλάβω να βγάλω άδεια και να κλείσω όμως και το έργο αμέσως μετά… δύσκολο βέβαια… μα τι μπάχαλο!!!
  2. Δυστυχώς το έχει κατασκευάσει… άρα η μόνη λύση είναι να το δηλώσω στον 4014 ως προς έκδοση οικοδομικής αδείας και ούτε πρόστιμα ούτε ΙΚΑ ούτε επιβλέψεις? και να συνεχίσω την άδεια …σωστά? Ή να περιμένω τις ανακοινώσεις για παράταση του τρόπου έκδοσης αδειών?
  3. Έχω μια οικοδομική άδεια Οκτώβριο του 2008 (ισόγεια αποθήκη ), έχω καταθέσει για αναθεώρηση ως προς την κατασκευή υπογείου και αλλαγή χρήσης στο ισόγειο πριν από 1/3/2012 (είμαι στον έλεγχο μηχανολογικών ). ο ιδιοκτήτης έχει κάνει κάποιες εργασίες ήδη και η άδεια θα εκδοθεί λογικά μέσα στον Απρίλιο. Η ερώτηση μου ‘’Επειδή με έχει μπερδέψει το άρθρο 45 παρ 3’’. είναι αν θα έχω ελεγκτές για να πάρω ρεύμα η αν προλαβαίνω να το κλείσω άμεσα το έργο να τελειώνω…. αυτό για την παράταση του νέου τρόπου έκδοσης οικοδομικών αδειών ισχύει? Και αν ναι από πότε θα ισχύσει το νέο ?καμία συμβουλή?
  4. Έχω μια οικοδομική άδεια Οκτώβριο του 2008 (ισόγεια αποθήκη ), έχω καταθέσει για αναθεώρηση ως προς την κατασκευή υπογείου και αλλαγή χρήσης στο ισόγειο πριν από 1/3/2012 (είμαι στον έλεγχο μηχανολογικών ). ο ιδιοκτήτης έχει κάνει κάποιες κατασκευές ήδη και η άδεια θα εκδοθεί λογικά μέσα στον Απρίλιο. Η ερώτηση μου είναι αν θα έχω ελεγκτές για να πάρω ρεύμα η αν προλαβαίνω να το κλείσω άμεσα το έργο να τελειώνω…. αυτό για την παράταση του νέου τρόπου έκδοσης οικοδομικών αδειών ισχύει? Και αν ναι από πότε θα ισχύσει το νέο ?καμία συμβουλή?
  5. Τελικά θα ισχύει από 1/3/12? Η παράταση πότε θα ανακοινωθεί? Και τι θα γίνει με τις άδειες που είναι πρωτοκολλημένες πριν τις 1/3/12 και θα εκδοθούν π.χ. τον Μάιο? Θα πάνε με ελεγκτές ή όπως παλιά? Ξέρει κανείς κάτι?
  6. Τελικά φτάσαμε 6 Απριλίου και ακόμη κανένα νέο για το πώς θα ελεγχτούν οι οικοδομικές άδειες που είχαν κατατεθεί με πλήρες φάκελο πριν τις 1/3/12 αλλά θα εκδοθούν πχ τον Μάιο …… εκτός των άλλων κάτι άκουσα για τρίμηνη παράταση και για το νέο ΓΟΚ και για νέο τρόπο έκδοσης αδειών …. τελικά ξέρει κάτι κάποιος??? θα πάνε όλα πίσω? Δηλαδή αν σε ένα μήνα δηλώσω ότι τελείωσα με μια αναθεώρηση θα πάρω τελικό ρεύμα η θα περιμένω ελεγκτές κ.τ.λ. ? τελικά δεν υπάρχουν νέα....?? μετά τις εκλογές βλέπω νέο χάος!!!και εμάς στα δικαστήρια.... Ευχαριστώ Terry ! και εγώ αυτό λέω να κάνω με τον 4014…να πληρώσω 500 ευρώ και να συνεχίσω την οικοδομική άδεια έτσι ώστε να εκδοθεί μετά την ένταξη στον 4014. Εκτός και αν ανακοινωθεί καμία νέα παράταση και προλάβω να βγάλω άδεια και να κλείσω όμως και το έργο αμέσως μετά… δύσκολο βέβαια… μα τι μπάχαλο!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.