Μετάβαση στο περιεχόμενο

Andreas Tsimas

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Andreas Tsimas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συγνώμη που ανοίγω παλιό θέμα μα έχω λύση στο ερώτημα. Η απάντηση είναι, αν δεν την έχετε βρει ήδη, ότι αφού δεν πρόκειται για ένα κλειστό σύστημα, και η σωλήνα που τροφοδοτείται δεν είναι της τάξης των χιλιοστών, μια απλή βάνα σου κάνει την δουλειά. Εξηγώ. Με μισόκλειστη την βάνα, η ηλεκτροβάνα που βρίσκεται πιθανόν μετά, θα δέχεται 4 bar. μόλις ανοίξει η ηλεκτροβάνα, το όλο σύστημα θα δεχτεί 4 bar, στιγμιαία όμως. Μέχρι να φτάσει στα ποτιστήρια, θα έχει εξισωθεί με τις ρυθμίσεις της βάνας. Extra. Για να μην έχεις πολύ διαφορά πίεσης ανά κόμβο, να τροφοδοτείς όσο λιγότερα στοιχεία γίνεται, και είσαι καλυμμένος. πάρε έναν προγραμματιστή ποτίσματος με 2-3 ηλεκτροβάνες και είσαι άρχοντας. Ούτως ή άλλως τα ποτιστήρια σου επιτρέπουν μια μικρή ρύθμιση από μόνα τους. Παρακαλώ, συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp.
  2. ένα παλμογράφο χρειάζεσαι. Αφού τον αποκτήσεις, μάθεις πως να τον χρησιμοποιείς, πιάνεις δουλειά κάπου στο εξωτερικό και δεν σε απασχολεί πλέον το νυχτερινό ρεύμα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.