Μετάβαση στο περιεχόμενο

MiR:

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

776 profile views

MiR:'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα, Ενδιαφερομαι για κατατακτηριες αρχιτεκτονικη και ηθελα να ρωτησω εαν εχει καλη επαγγελματικη αποκατασταση στην Ελλαδα και γενικα εαν εχει ενδιαφερον το επαγγελμα και εαν βγαζεις ενα αξιοπρεπη μισθο και γενικα που κυμαινεται περιπου ο μισθος των νεων αρχιτεκτονων.?Αξιζει να κουραστω για αρχιτεκτονικη δεδομενου οτι θα δουλευω παραλληλα ή να παω στην ιατρικη καλυτερα? Ευχαριστω το θέμα μεταφέρθηκε από τα Αρχιτεκτονικά Didonis
  2. Υπαρχει καποιο λινκ για τις συγκεκριμενες εταιριες γιατι δεν βρισκω τιποτα σχετικο?
  3. Εχω αναλαβει πτυχιακη μελετη φ/β παρκου και ηθελα να ρωτησω ξερει κανεις που μπορω να βρω πληροφοριες για 1.Τις δομικες εργασιες 2.Τον μηχανολογικο εξοπλισμο (βασεις στηριξης ,οδευσεις καλωδιων κτλ)?
  4. Καλησπερα,ενδιαφερομαι για κατατακτηριες αρχιτεκτονικη ΕΜΠ και ηθελα να ρωτησω εχει πολλα μαθηματικα και τεχνικες μηχανικες? Επισης εχει εργαστηρια η υποχρεωτικες παρακολουθησεις ?πολλα ,γιατι θα δουλευω παραλληλα!?βγαινει η σχολη με δουλεια?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.