Μετάβαση στο περιεχόμενο

Papaioannou Vasilis

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ναυπηγός Μηχανικός

Papaioannou Vasilis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συναδελφοι Ενδιαφερομαι για Εγκατασταση νεου ανελκυστηρα στην Βουλα, σε υπαρχων αδειο φρεατιο 3οροφου οικοδομης επι πυλωτης , αδειας του 1980, χωρις να εχει εγκατασταθει ποτε ανελκυστηρας απo το 1980. Υπαρχουν τωρα μονο οι 4 κλειστες θυρες ,μια σε καθε σταση για ασφαλεια εναντι πτωσης και οι οδηγοι στο φρεατιο ως το κουβουκλιο του τροχαλιοστασιου ( κενο ) στην ταρατσα πανω απο τον 3ο οροφο. 1. Τι ενεργειες χρειαζονται πριν την εγκατασταση απο τους ιδιοκτητες και τον εγκαταστατη ? 2. Χρειαζεται νεα μελετη για ανελκυστηρα και τροποποιηση της οικοδομικης αδειας ή οχι ? Στον φακελο της αδειας (του 1980 ) στην Πολεοδομια, δεν υπαρχει μηχανολογικη μελετη για ανελκυστηρα. 3. Απαιτειται αδεια για την εγκατασταση , ή μονο αδεια του εγκαταστατη ανελκυστηρα και εγκριση του φακελου της μελετης απο ποια τωρα αρμοδια υπηρεσια ? 4. Απαιτειται αδεια για την εναρξη λειτουργιας ? 5. Για υδραυλικο ανελκυστηρα 4 στασεων ( ισογειο , 1ος, 2ος, 3ος) , υπαρχει περιορισμος ελαχιστης επιφανειας για τον χωρο του μηχανοστασιου -δεξαμενης λαδιου ? 5. Μπορει να τοποθετηθει και στην ταρατσα ? ή μονο στο ισογειο ? 6. ποσο % περιπου ακριβωτερη η εγκατασταση του υδραυλικου απο τον μηχανικο ανελκυστηρα ? 7. Τα ντεσιμπελ θορυβου λειτουργιας του υδραυλικου ειναι σημαντικα λιγωτερα απο τον θορυβο λειτουργειας του μηχανικου ? ( ποσα για παραδειγμα σε συγκριση ? ) . περα απο τις 7 απαντησεις για γνωριμα , ενδιαφερομαι για αρχικη συντομη προκαταρκτικη μελετη εγκαταστασης με ενδεικτικη προσφορα κοστους εγκαταστασης και λειτουργιας . Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  2. ο νεος μηχανικος , πριν εγγραφει στο ΤΕΕ, θα πρεπει να πληροφορειται οτι το παντρευεται μεχρι θανατου, χωρις δικαιωμα διαγραφης πλην συνταξιοδοτησης, και οτι τον θεωρουν ιδιοτητα και οχι επαγγελματια που μπορει αν θελει να σταματησει να δουλευει ως μηχανικος για κατι αλλο η για τιποτα η λογω ανεργια λογω κρισης,, με αποτελεσμα να πληρωνει και να χρεωνεται τις υπερογκες εισφορες μεχρι συνταξιοδοτηση, και αν δεν μπορει ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ απο το ΤΕΕ και ΕΤΤΑ με εντοκα και υπερογκα χρεη εισφορων, με την ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ, λογω ανεργιας!!!! ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ συμπεριφορα της μαφιοζικης συμπραξης ΕΤΑΑ-ΤΕΕ (το ΕΤΑΑ δεν διαγραφει αν δεν σε διαγραψει το ΤΕΕ, και το ΤΕΕ δεν διαγραφει εθελοντικα πριν την συνταξιοδοτηση !) το δικαιωμα ελευθερης διαθεσης της εργασιας και παυσης αυτης κατα την βουληση του εργαζομενου ειναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ , ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, αλλα παρο ολα αυτα το ΤΕΕ το ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.