Μετάβαση στο περιεχόμενο

konzach

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by konzach

  1. Καλημέρα συνάδελφοι, εγώ ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει για το ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%, εάν αφορά οποιαδήποτε αυθαίρετη κατασκευή. Στο Ν.4178/13 δεν ανέφερε τίποτα ενώ στο Ν.4495/17 έχει προστεθεί η φράση "ανεξαρτήτως περιορισμού κύριας κατοικίας". Αυτό σημαίνει ότι την έκπτωση την παίρνει το αυθαίρετο που αφορά μόνο κατοικία χωρίς τους περιορισμούς της κύριας κατοικίας ή ισχύει ακόμα ότι την παίρνουν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές; Σας ευχαριστώ
  2. Οπότε..βλέπουμε..Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Αν μάθω κάτι νεότερο θα σας ενημέρωσω!
  3. Mου τη ζητάνε στο γραφείο που δουλεύω..δεν έχω καταλάβει αν κολλάει κάτι στο συμβολαιογράφο για μεταβίβαση του ακινήτου..
  4. Γεια σε όλους! Γράφω πρώτα φορά στο forum οπότε συγχωρέστε με αν γράφω σε άσχετο σημείο ή αν δε γράφω κάτι σωστά. Θα ήθελα να ρωτήσω,αν γνωρίζει κανείς, πώς μπορώ να πάρω βεβαίωση από το σύστημα του ΤΕΕ ότι έχω καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά (από τη στιγμή που δεν μπορώ να βγάλω βεβαίωση περαίωσης μιας και ο πελάτης πληρώνει ακόμα τις δόσεις); Περιμένοντας την άμεση απάντησή σας!!Ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.