Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tasos Michail

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.848 profile views

Tasos Michail's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και παλι δεν καταλαβαινω τον συσχετισμο τμ με την μερομηνια κατασκευης και τα δωματια. Μιλαμε για σπιτια κατασκευης μετα το 2000. Καποιο; επισημος νομος και οχι τοπικα μαγιρεματα υπαρχει???
  2. Οποτε ο καθενας λεει οτι θελει. Εκει ηθελα να καταλαξω, Εαν τελικα υπηρχε καποιος κανονισμος πως λεγεται το καθε τι. Την στιγμη που δεν υπαρχει, ο καθενας κανει οτι γουσταρει στην Ελλαδα.
  3. Τοτε ο χωρος του μπανιου ή καποια αποθηκη εξτρα γιατι δεν την μετραμε??
  4. Συνωθως το σαλονι και η κουζινα ειναι ενα στα συγχρονα σπιτια. Οποτε πρεπει να μετρα ή οχι???
  5. Γιατι τοτε δεν μετραμε σαν δωματιο και το μπανιο ή την αποθηκη που ισως εχει??? Ετσι ενα διαμερισμα με 2 ΥΔ μπορει ευκολα να γίνει 4αρι με την παραπανω μέθοδο. Επισης η επιτοπια επισκεψη σιγουρα ειναι το καλυτερο και γινεται αλλα ακρη πιστεψε με δεν βγαινει. Γιατι ειδα διαμερισμα 50τμ που με παρουσιασαν 3άρι. Επισης το προσφιλες σπορ να μετρανε την σαλονοκουζινα σαν δωματιο συμβαινει σε μερικα μερη. Στην Βορεια Ελλαδα μετράνε ΜΟΝΟ τα υπνοδωματια. Εκει ειναι η διαφορα σε ενα σπιτι. Σαλονοκουζινα εχουν ολα, ειτε μικρη ειτε μεγαλη εχουν, οπως και μπανιο. Οποτε ποιος ο λογος να το μετρανε????
  6. Ειναι μια απορια μου απλα. Δεν εχω σχεση με τον χωρο σας. Προσπαθω να βγαλω μια ακρη καθως αναζητω να νοικιασω ενα διαμερισμα λλα δεν μιλαμε την ιδια γλωσσα με τους μεσιτες-ιδιοκτητες.
  7. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, αλλα δεν μπορεινα ειναι τοσο φλου η ολη φαση. ΚΑτι πρεπει να υπαρχει για την ονοματολογια. Εαν διαμερισμα με 3 υπνοδωματια ονομαζεται 4αρι, επειδη μετρανε και την Σ/Κ ή 3 αρι επειδη μετραμε ΜΟΝΟ τα υπνοδωματια???
  8. Παρακαλω πολυ ενημερωστε με εαν υπαρχει καποιος κανονισμος που να αναφερει πως ονομάζονται τα διαμερισματα.Πχ, ενα διαμερισμα με 2 υπνοδωματια, ενα αλλο με 3 υπνοδωματια, ενα παρα διπλα με 1 υπνοδωματιο. Σας ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.