Μετάβαση στο περιεχόμενο

Katsar

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Katsar

  1. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και όποιος μπορεί να απαντήσει θα με βοηθήσει πολύ. Τα μαθήματα του μεταπτυχιακού των ΗΜ γίνονται απογευματινές ώρες? Η απάντηση μπορεί εύκολα να δωθεί την Δευτέρα αλλά για συντομία κάνω εδώ πρώτα την ερώτηση. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  2. Καλησπέρα φίλοι. Είμαι νέος στην παρέα σας και για αυτό σας ζητώ συγνώμη για τυχόν λάθη μου. Είμαι φοιτητής του τμήματος Αυτοματισμού και έχω σαν πτυχιακή την μελέτη και την κατασκευή ενός φίλτρου, ενεργού φίλτρου ισχύος για την εξάλειψη αρμονικών. Το φίλτρο θα είναι μονοφασικό, αλλά όπως λέγατε και πιο πάνω δεν μπορώ να βρω αρκετές πληροφορίες έτσι ώστε να με βοηθήσουν να ολοκληρώσω τον σχεδιασμό. Όποιος από σας γνωρίζει κάτι πάνω στο αντικείμενο και θα μπορούσε να με βοηθήσει πάνω σε κάποια θέματα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Επίσης ψάχνω και ένα βιβλίο για να διαβάσω 5 πράγματα να μπω σε ένα τρόπο σκέψης. Το κομμάτι των αρμονικών είναι αρκετά μεγάλο και ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει κανείς άπειρα paper με αποτέλεσμα να χάνεσαι και να μην ξέρεις από που να αρχίσεις. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.