Μετάβαση στο περιεχόμενο

e.chatzinikolaou

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by e.chatzinikolaou

  1. Καλημέρα, Εχω μία απορία, σε διώροφη υφιστάμενη οικοδομή έχω κλιμακοστάσιο 12τ.μ και θέλω να κάνω προσθήκη ορόφου. σύμφωνα με τον αρθρο.11 παρ.6ε, στο υπόλοιπο συντελεστή της προσθήκης μπορώ να προσθέσω 12τ.μ ή 24τ.μ ; Αφαιρεί δηλαδή μία φορά την υφιστάμενη σκάλα η δύο ; Ευχαριστώ!
  2. Δεν νομίζω να έχει ξεχωριστή οριζόντια. Η άδεια λέει ισόγειο κατάστημα, 1ος όροφος κατοικία. Αλλά είναι του ίδιου ιδιοκτήτη.
  3. Καλησπέρα Θα ήθελα την βοήθεια σας. Όταν θέλω να βγάλω άδεια για Κ.Υ.Ε και πληρώ όλες τις προδιαγραφές του υγειονομικού, αλλά υπάρχουν αυθαιρεσίες στο ίδιο ''οικόπεδο'' χωρίς να έχουν σχέση με τη χρίση του Κ.Υ.Ε. (π.χ αποθήκη στην πίσω αυλή για γεωργικά εργαλεία). Πρέπει να κάνω τακτοποίηση πρώτα ή δεν χρειάζεται ? Ευχαριστώ!
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω τι είδος αδείας βγαίνει για εγκαταστάσεις εμπορίας στερεών καυσίμων π.χ Pellet, ξύλα, σόμπες κ.τ.λ. Αλλά και συνχρόνος για παραγωγή pellet. Βγαίνει άδεια 'μάντρας οικοδομικών υλικών' μήπως ? Ευχαριστώ!
  5. Αυθαίρετη κατοικία υπάγετε σε τακτοποίηση αυθαίρετου με τον (4014). Υπάρχει η δυνατότητα να κάνει ο ιδιοκτήτης νόμιμο ενοικιαστήριο, ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, (π.χ αλλαγή χρήσης,μεταβίβαση κτλ.) εάν έχει πληρωθεί η πρώτη δόση? Η πρέπει να ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση τακτοποίησης? Υ.Χ Ελπίζω να έγινα κατανοητός είμαι αρκετά καινούργιος στο επάγγελμα. Ευχαριστώ!
  6. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνετε να βγει ενοικιαστήριο με την πληρωμή της πρώτης δόσης . Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.