Μετάβαση στο περιεχόμενο

thermoidravliki@

Members
  • Περιεχόμενα

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

File Comments δημοσιεύτηκε από thermoidravliki@

  1. Άκυρο το τελευταίο μου σχόλιο περί θερμογόνου δύναμης..... (μόλις τώρα είδα ότι δεν είχα κατεβάσει την τελευταία έκδοση..) :(

    Πάντως (και σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου μου) όσον αφορά την τιμή της ημερήσιας kwh ίσως καλό θα ήταν να υπάρχει hyperlink στο άλλο αρχείο που έχετε δημιουργήσει και βγάζει το κόστος της kwh. :)

     

    Το κόστος ημερησίας, νυχτερινής kwh υπολογίζεται βάση τιμολογίου ΔΕΗ - Οικιακό (Τιμολόγιο Γ1 & Γ1Ν) Χρεώσεων 25.07.2014 - 1.2.2013 από την κρυφή καρτέλα ΔΕΗ (Τιμολόγιο Γ1) που είναι πλήρως παραμετροποιήσημη σε περίπτωση διαφορετικής χρέωσης τιμολογίου ΔΕΗ π.χ επαγγελματικό, κοινωνικό, πολύτεκνων κ.τ.λ. Η καρτέλα ΔΕΗ (Τιμολόγιο Γ1) δεν μπορεί να εμφανιστεί με ( hyperlink ) επειδή είναι κρυφή.

    Μπορείς να εμφανίσεις την καρτέλα κάνοντας δεξί κλικ πάνω σε οποιαδήποτε άλλη καρτέλα των εναλλακτικών μορφών θέρμανσης κάτω στην γραμμή επιλογής π.χ Λέβητας πετρελαίου, Αντλία θερμότητας - AC clima, Ηλεκτρολέβητες κ.τ.λ. Στο μενού που θα εμφανιστεί, επιλέγεις επανεμφάνιση -  ΔΕΗ (Τιμολόγιο Γ1).

  2. Καλημέρα, καλά Χριστούγεννα. Κατέβασα την τελευταία έκδοση και όταν βάζω την κατανάλωση ημέρα δεν γίνεται κανένας υπολογισμός,σε αντίθεση με την κατανάλωση νύχτας. Ευχαριστώ

    Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά.

    1) Ελέγξτε την έκδοση του excel που χρησιμοποιείς, η εφαρμογή τρέχει σε excel 2007 η μεταγενέστερη έκδοση.

    2) Επανεγκατέστησε το excel στον υπολογιστή.

    3) Τρέξε το αρχείο σε άλλο υπολογιστή.

  3. Πολύ καλή δουλειά. Μερικές όμως προτάσεις για διόρθωση:

    Ο ΕΦΚ είναι για τα οικιακά τιμολόγια 0,0022€/kWh και όχι 0,0005€/kWh. Επίσης, για επαγγελματική χρήση είναι 0,005€/kWh.

    Οι χρεώσεις ΥΚΩ, λοιπές, ΕΤΜΕΑΡ & ΕΦΚ λαμβάνουν υπ όψιν και τη νυχτεριή κατανάλωση οχι μόνο την ημερήσια!

    Τέλος ο τρόπος υπολογισμού του 5/1000 είναι διαφορετικός αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία.

    Το φύλλο εργασίας διορθώθηκε σύμφωνα με τις χρήσιμες υποδείξεις σου. Μπορείς να κατεβάσεις το καινούργιο. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

    • Upvote 1
  4. Πολύ καλό,αλλά ποιος είναι οκωδικός κατάργησης προστασίας ??

     

    Τα κελιά του που μπορούμε ή πρέπει να εισάγουμε τιμές είναι μόνο τα κίτρινα κελιά! (ξεκλείδωτα). Τα υπόλοιπα (κλειδωμένα) κελία (προς αποφυγή λανθασμένης πληκτρολόγησης) περιέχουν υπολογισμούς που είναι απαραίτητοι, για την λειτουργία φύλλου εργασίας.

    • Upvote 3
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.