Μετάβαση στο περιεχόμενο

georok1

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

georok1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση, προφανώς και έχω δουλέψει πάνω σε osnap και στο 2D και στο 3D. Και το εχω σχεδιασει από την αρχή 3 φορές,αλλά πάλι βγαίνει το σφάλμα.
  2. γεια σας συναδερφοι,μια ερώτηση έχω να κάνω σχετικά με σχεδίαση μεταλλικής κατασκευής στο Autocad structural detailing. Για να φτιάξω την σύνδεση του χιαστού με την κολώνα, το έκανα πρώτα στο 2D AUtocad και μετά το πέρασα σαν xref στο structural. Όλα καά και όλα ωραία μεχρι που παρατήρησα το εξής που δείχνω και στις εικόνες: Ο χιαστός παρουσιάζει ένα σφάλμα της τάξης του 1-2 χιλιοστών και δεν "κάθεται" καλά στην λαπάτσα που συνδέει την λαπάτσα της κολώνας με τον χιαστό. -Ξέρει κανέις που μπορέι να έχω κάνει λάθος, καθώς έχω ελέγξει πολλές φορές το 2D αρχέιο κ μου βγαίνει σωστό. - Σκέπτομαι μήπως υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου , καθώς είναι χαμηλής ανάλυσης. Είναι σωστή η σκέψη αυτή?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.