Μετάβαση στο περιεχόμενο

palogios

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by palogios

  1. Έχω 4 αντλίες σε σειρά συνδεδεμένες με είσοδο και έξοδο 9mm. Η κάθε αντλία μου δίνει 80Lt/h. Τι διατομή κολεκτερ να φτιάξω για να την τροφοδοτήσω; Η δεξαμενή είναι 150Lt χωρίς κάποια πίεση εκτός της φυσικής. Το μεταφερόμενο υλικό είναι λάδι 68. Παρατηρήσεις: 1. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Το μήνυμά σας διορθώθηκε. 2. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
  2. Επιδη έχω κανει το θέμα,η περιγραφη είναι απλή. θα γράψει οτι περιοδικά θα γίνεται η χρίση των δεξαμενων και πάντα η μία θα χρισημοποιήται ωσ μέροσ ξύρανσης την λάσπης για να αποφίγεις το μπέρδεμα με τα υγρά απόβλητα κ.λ.π. οπότε θα έχεις μόνο στερεά απόβλήτα. και όλα μαζι (λάσπι και σπασίδια)θα τα πετάς σε χωματερές.τη λάσπη θα την βγάζεις με ιδική αντλία λάσπης. πήγεναι και στην Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. απο κει θα βρείσ εταιρείεσ που κάνουν την συλογή των αποβλήτων. (πάντα να μιλάς για στεγνή λάσπι αλλιως θα μπλέξεις.)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.