Μετάβαση στο περιεχόμενο

The_Great_north

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

The_Great_north's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα παιδια. Ευχαριστω για τις απαντησεις και οντως πηρα το βιβλιο και υπολογισα τον τυπο. αλλα εχω ακομα ενα θεμα. Συμφωνα με την μελετη που κανω, η κατασκευη που εχω οταν ειναι σε κινηση οι δυναμεις υπολογιζονται απο τον τυπο τον οποιο εγραψα στο προηγουμενο ποστ και υπολογισα. Οταν ομως η κατασκευη ειναι σε σταση τοτε πρεπει να υπολογισω τiς δυναμεις με το ENV 1991 2-4 (συμφωνα με την οδηγια που χρησιμοποιω)... και εδω ειναι το προβλημα. ποιες ειναι οι διαφορες του E1 με το ENV 1991-2-4?? εγω δεν ειδα καμια διαφορα στους τυπους. Ισως θελει την μεγιστη τιμη της εντασης οταν ειναι σε σταση ???. και υπαρχει περιπτωση ενα αντικειμενο σε σταση να δεχετε μεγαλυτερη πιεση απο οταν ειναι σε κινηση?
  2. Καλησπέρα σας Κυριοι. ΠΟΛΛΑ μπραβο για το site σας. Αφου εχω διαβασει και τις 17 σελιδες του συγκεκριμενου threat ! εχω να ρωτησω. Αναπτυσω μια μεταλλικη κατασκευη η οποία θα δεχετε ανεμους (Ορθογωνικης διατομης χωρις ανοιγματα) . Ο τυπος που πρεπει να χρησιμοποιησω ειναι ο εξης Fw = qref* Ce(Ze)*Cf*Cd*Aref το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο διαβασμα του EC1-4 οι τιμες για τα qref (μεση τιμη πιεσης Ανεμου) CeZe,Cf,Cd πρεπει να τα βρω απο το εθνικο παρατημα αλλα δεν μπορω να το βρω και να το κατεβασω. προσπαθησα να το δω και στα downloads και χαθηκα... εχει καποιος καποιο μπουσουλα με τις τιμες για την Ελλαδα? επισης επειδη δεν εχω ξαναασχοληθει με ανεμους, μια μεση πιεση 0,4 ΚΝ/m2 ειναι μικρη-λογικη-υπερβολικη τιμη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.