Μετάβαση στο περιεχόμενο

sssss

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

sssss's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τα συνολικά ποσά (και της κατηγορίας των κουφωμάτων και του συνολικού προυπολογισμού είναι ΟΚ ), τα επιμέρους είναι ΄΄αντεστραμμένα΄΄ . Να ρωτήσω ,αυτό είναι εκτίμησή σου ή σου έτυχε κάτι ανάλογο?
  2. Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: κατοικία διαθέτει 10 κουφώματα εκ των οποίων 2 συρόμενα και 8 ανοιγόμενα , που με βάση τις υποκατηγορίες του προγράμματος είναι 1Α και 1Β αντίστοιχα. Επομένως στο έντυπο παρεμβάσεων έπρεπε να αναγραφεί πχ 1Α: συρόμενα 8μ2 και ποσό 2000 1Β: ανοιγόμενα 20μ2 και ποσό 3500 αλλά από λάθος , αυτά γράφτηκαν ανάποδα και ανάποδα εγκρίθηκαν (εγκρίθηκε δηλαδή ποσό 3500 για συρόμενα και 2000 για ανοιγόμενα). Έχουν εκταμιευθεί προκαταβολές και είμαστε σε φάση κατασκευής. Έχει κανείς κάποια συμβουλή ή αντίστοιχη εμπειρία (για το πώς θα συμπληρωθεί πλέον το παράρτημα μετά τις επεμβάσεις , πως θα κοπούν τα τιμολόγια και αν τελικά θα έχω πρόβλημα ολικής εκταμίευσης των ποσών )
  3. Καλημέρα, Έχω ένα κεντρικό πίνακα που τροφοδοτεί κάποιους υποπίνακες και θέλω να αντιστοιχίσω ποιος διακόπτης αντιστοιχεί σε κάθε πίνακα. Αυτό όμως θέλω να το κάνω χωρίς διακοπή ρεύματος. Έχω ακούσει ότι αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια παλμογεννήτριας. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος , ίσως με κάποια link , γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάτι κατατοπιστικό στο internet.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.