Μετάβαση στο περιεχόμενο

vassk

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vassk

  1. Το διαμέρισμα Α είναι σήμερα ενωμένο με το Β και είναι του ίδιου ιδιοκτήτη, γι αυτό λέω μήπως προστίθενται τα στοιχεία τους?
  2. Συνάδελφοι καλημέρα! Έχω ένα διαμέρισμα Α (μεταφορά από τον 4014) που εκτός από τις αυθαιρεσίες που δηλώνω έχω και διαφορετική διαμερισμάτωση - ενώνεται με το διπλανό διαμέρισμα Β. Για να βρώ κατηγορία και συντελεστή ΥΔ συγκρίνω τις αυθαιρεσίες και των δύο διαμερισμάτων Α+Β / πραγματοποιούμενα μέτρα και των δύο διαμ. Το κάνω σωστά? Ευχαριστώ!
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα, Επειδή από το πολύ διάβασμα έχω μπερδευτεί, μήπως θα μπορούσατε να μου απαντήσετε τελικά στα φύλλα καταγραφής, στο τετραγωνάκι του προσδιορισμου του συντελεστή ΥΔ, προσθέτουμε τις ΥΔ συνολικά της ιδιοκτησίας ή μόνο των παραβάσεων που αναφέρονται στο κάθε ΦΚ? Ευχαριστώ.... Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.