Μετάβαση στο περιεχόμενο

korina_85

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by korina_85

  1. Καλημέρα!Μου ζητήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος να ανανεώσω την άδεια για τραπεζοκαθίσματα στον εξωτερικό χώρο.Το κατάστημα λειτουργεί από το 2006 και οι ιδιοκτήτες μου δώσανε μία κάτοψη όπου φαίνεται μόνο ο νόμιμος (σύμφωνα με τη δημοτική αστυνομία) εξωτερικός χώρος όπου έχουν τοποθετηθεί τα τραπεζοκαθίσματα χωρίς να φαίνονται τα τραπεζοκαθίσματα του εσωτερικού χώρου.Με την κάτοψη αυτή πήρανε άδεια το 2008. Τώρα υποβάλλοντας πάλι την ίδια κάτοψη το υγειονομικό τους ζητά να φαίνονται τα τραπεζοκαθίσματα στον εσωτερικό χώρο καθώς και στο πατάρι ώσε να υπολογίζεται το ωφέλιμο εμβαδόν. Αν αυτό ξεπερνά τα 100 τ.μ. θα υποχρεωθούν σε κατασκευή τουαλετών για ΑΜΕΑ.Γνωρίζει κανείς τι εννοούν με τον όρο ωφέλιμο? Δηλαδή για παράδειγμα το μπαρ προσμετράται?Οι γυψοσανίδες?Έχω ρωτήσει στην αρμόδια υπηρεσία αλλά δεν έβγαλα άκρη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας!
  2. Καλημέρα! Έχω μόλις εγγραφεί και δεν γνωρίζω καλά τους κανόνες συμμετοχής.Οπότε σε περίπτωση λάθους...ζητώ συγγνώμη.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Σε ένα οικόπεδο εντός οικισμού δεν υπάρχει μέσα κτίσμα όμως ο ιδιοκτήτης έχει στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές απλή συρματοπερίφραξη.Στην τέταρτη πλευρά παλιά εφάπτονταν μία αποθήκη.Ο ιδιοκτήτης την έχει γκρεμίσει αφήνοντας μόνο ένα κομμάτι ύψους 80 εκ. από τον τοίχο που εφάπτονταν στο όριο του οικοπέδου προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως όριο με τον διπλανό και να μη χρειαστεί να κλείσει και την τέταρτη πλευρά με συρματοπερίφραξη.Εσείς θα δίνατε βεβαίωση αδομήτου με αυτά τα δεδομένα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.