Μετάβαση στο περιεχόμενο

ath411

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ath411

  1. Να επιστρεψω παλι στο θεμα που ειχα θεσει, γιατι μαλλον δεν ήμουν πολύ σαφής. Οι τρεις αποθήκες είχαν μείνει ενιαίες και διαμορφωθεί σε διαμέρισμα. Τώρα η κυριότητα της μιας αποθήκης μόνο έχει περάσει σε άλλον ιδιοκτήτη (μεσα σε αυτη την αποθήκη εχει διαμορφωθεί η κουζίνα) και θέλει να εξασφαλίσει τη νομιμότητά της. Βάζω αλλαγή διαμερισμάτωσης και υπέρβαση βοηθητικών χ'ωρων με την υποχρέωση του νέου ιδιοκτήτη να φτιάξει τους τοίχους που θα την διαχωρίσουν?
  2. Καλησπέρα, θα ήθελα να θέσω και εγω για πρώτη φορά, μια απορία. Έχω μια περίπτωση που πρέπει να ελεγχθεί αν υπάγεται στο Ν4014. Πρόκειται για μια αποθήκη,οριζόντια ιδιοκτησία, σε υπόγειο, το οποιο αποτελείται από τρεις αποθήκες και βοηθητικούς χώρους (λεβητοστάσιο, μηχανοστάσιο κλπ) σύμφωνα με τα σχέδια της άδειας. Τα ύψη και το περίγραμμα του υπογείου είναι σύμφωνα με τα σχέδια. Οι αποθήκες όμως δεν έχουν διαχωριστεί με τοιχοποιία και έχει μείνει ένας ενιαίος χώρος, ο οποός έχει διαμορφωθεί σε διαμέρισμα. Πώς μπορεί να γίνει τώρα η ρύθμιση με τον 4014?? Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η μια από τις τρεις αποθήκες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.