Μετάβαση στο περιεχόμενο

amfoivio

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

amfoivio's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Είναι γεγονός οτι μου έχει κολλήσει! Surveyor ονομάζεται και ο τοπογράφος οπότε μόνο του πήγε προς τα κεί....παρότι ξέρω οτι το τοπογραφικό σχέδιο ονομάζεται site plan ή layout plan.
  2. Περιγράφει τι περιέχει ένα survey plan. Το κείμενο συγκεκριμένα είναι το εξής:"Sufficient spot levels and contour lines related to a specified datum (height above sea level). Απ ό,τι καταλαβαίνω τα σημειακά επίπεδα (υψόμετρα) που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι η πιο σωστή απόδοση.Σας ευχαριστώ πολυ όλους! Και μία τελευταία απορία, το survey plan θα μπορούσε να αποδοθεί ως τοπογραφικό σχέδιο ή υπάρχει κάποιος πιο σωστός όρος;
  3. Α, συγνώμη! Σε κατασκευή σπιτιού αναφέρονται.
  4. Γειά σας! Κάνω μία τεχνική μετάφραση και αναρωτιέμαι μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με κάποιους όρους! spot levels sketch plans Το πρώτο το έχω μεταφράσει ώς επίπεδα σημείων και το δεύτερο ως τοπογραφικά σχέδια αλλα είμαι σχεδόν σίγουρη οτι είμαι 100% εκτός και στις δύο περιπτώσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.