Μετάβαση στο περιεχόμενο

ichat

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από ichat

  1. 1 λεπτό πριν, Lenny said:

    Σε εσάς που είδατε χρήματα στο λογαριασμό σας, είστε στην κατηγορία των παράλληλα μισθωτών (που δεν τελούν σε αναστολή);

    Εγώ ναι.

  2. 1 λεπτό πριν, Bill22 said:

     

    Σε ευχαριστώ πολύ αλλά το έχω δει.

    Δυστυχώς είμαι από τους λίγους μη μισθωτούς που πήραν 200 ευρώ και δεν μπορώ να βγάλω άκρη πουθενά.

    Το ΤΕΕ δεν το νοιάζει καν. Αυτά τα ολίγα.... 

    Από το ΤΕΕ ούτε εγώ πήρα απάντηση. Και δεν νομίζω να πήρε και κάποιος από τους υπόλοιπους συναδέλφους που γράφουν εδώ. Δοκίμασε στα τηλέφωνα που αναφέρουν συνάδελφοι μήπως και μπορέσεις να βγάλεις άκρη. Καλή τύχη.

  3. 8 λεπτά πριν, GriGaS said:

    η αίτησή μου πλέον δε δίνει τη δυνατότητα τροποποίησης. λέτε αυτό να σημαίνει ότι πήρε το δρόμο της πληρωμής;

    Μακάρι. Ελπίζω να μην πήρε απλά δρόμο και η δική σου και η δική μου και όλων μας.

  4. 5 λεπτά πριν, Bill22 said:

    Σε αυτούς που τους είχαν καταθέσει λιγότερα λεφτά, υπάρχει κάποια εξέλιξη?

    Προσωπικά μου έχουν βάλει μόνο τρία @ρχιδι@. Μονο ο δικηγορικός σύλλογος προσπαθεί και βγάζει ανακοινώσεις. 

    Συνάδελφε αν είσαι παράλληλα μισθωτός έχει ανοιχθεί καινούριο θέμα καθώς υπάρχουν πολλοί σε αυτό το καθεστώς που δεν έχουν λάβει χρήματα. Μπορείς να ενημερωθείς εδώ.

    https://www.michanikos.gr/forums/topic/58774-μη-πληρωμή-δικαιούχων-τηλεκατάρτησης-ελεύθεροι-επαγγελματίες-και-ταυτόχρονα-με-μισθωτή-εργασία/#comments

     

  5. 30 λεπτά πριν, staikopoulos said:

    Καλησπέρα σας.

    Καμία κατάθεση και σε εμένα.

    Όμως οι συνάδελφοι που πληρώθηκαν είδαν τα χρήματα το απόγευμα της ημέρας πληρωμής. Ίσως πρέπει απλά να κάνουμε λίγο υπομονή.

    Συμφωνώ με τον συνάδελφο. Επίσης υπήρχαν χρονικές καθυστερήσεις αναλόγως της τράπεζας με την Πειραιώς να πληρώνει χρονικά τελευταία συγκριτικά με τις υπόλοιπες.

  6. 3 λεπτά πριν, geokaradimos said:

    Αισίως 2 μήνες από την έναρξη των μέτρων και εμείς περιμένουνε ακόμα τα 600......  

     

     

    Και ελπίζω εξαιτίας της παράτασης που δόθηκε να μην πάει ακόμη παραπίσω, και να πληρωθούμε αυτή την εβδομάδα όπως μας είχαν ενημερώσει.

  7. 33 λεπτά πριν, PanKl said:

    Καλημέρα,

    Κάλεσα στο 2131516092 , σύμφωνα με το μήνυμα που μας ενημέρωσε ο epapanag και μου ανέφεραν πως 12/5/2020 θα γίνει η επόμενη πληρωμή.

    Παρόλα αυτά αυτό που μου διευκρίνισαν είναι πως μισθωτός σε αναστολή που πήρε τα 800€ ΔΕΝ θα πάρει και τα 600€ καθώς θα κοπεί αυτόματα από το σύστημα.

    Το γιατί θα γίνει αυτό ενώ δεν αναφέρονταν πουθενά στους όρους του βοηθήματος δεν ήξερε να μου απαντήσει.

    Θα με ενδιέφερε όμως να μάθω εάν κάποιος πήρε τα 800€ ως μισθωτός αλλά και τα 600€ από την τηλέ-κατάρτιση.

    Συνάδελφε έχω την εντύπωση πως στους περιορισμούς για την ένταξη στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης υπήρχε το να μην δικαιούσαι το βοήθημα των 800 ευρώ. Οπότε επί της ουσίας σε απέκλειε από αυτή την φάση.

  8. 47 λεπτά πριν, staikopoulos said:

    Καλησπέρα σας. 

    Έχουμε κάποιο νεώτερο σχετικά με το θέμα μας; κάλεσε κάποιος άλλος ή επικοινώνησε με κάποιον άλλο τροπο;

    Εγώ σήμερα δεν μπορεσα να πιασω γραμμη ουτε στο προαναφερθεν τηλεφωνο ουτε στο τηλεφωνικο κεντρο του επιτελικου εσπα εργασιας. Θα ξαναπροσπαθησω αυριο

  9. 11 ώρες πριν, chnasos said:

    Καλησπέρα,

    ξέρει κανεις τι γινεται με το επίδομα? Σε εμένα δεν έχει μπει τίποτα ακόμα. Τράπεζα alpha.

    Ευχαριστω

    Συνάδελφε αν είσαι παράλληλα μισθωτός υπάρχει νήμα στο οποίο μπορείς να ενημερωθείς. Στο παραθέτω

     

  10. 5 λεπτά πριν, PAPIVOLIS said:

    ΕΧΩ στείλει από τις 15/04 μηνύματα όπου μπορείς να φανταστείς. υπουργείο , τηλεόραση , αυτιά, open , nova .πήρα τηλέφωνο παντού.κανείς δεν απάντησε ποτέ. είχα κάνει αίτηση 10/4 με διαδικασία Α και ενεργοποιήθηκε 11/04. εχω πάρει 200 ευρώ . τίποτα άλλο. Δεν θέλω να πάρω τίποτα άλλο. Τρελαίνομαι συνάδερφε όταν μου λένε ψέματα κάτι τύποι σαν αυτόν τον υπουργό, από οποιοδήποτε κόμμα . Τα ίδια έγιναν στις πληρωμές  κ με τους δικηγόρους και με τους λογιστές και τους γιατρούς. 

    Μαζί σου συνάδελφε για την τρέλα. Και εγώ το ίδιο και μπορεί να έχω και χειρότερη γνώμη για τον εικονιζόμενο από εσένα. Αλλά εδώ είμαστε για να δούμε τι θα κάνουμε. Ας λύσουμε το πρόβλημα μας λοιπόν και μετά σχολιάζουμε και την "αξιοπιστία" των προσώπων τους.

    Το θέμα όμως είναι αποκλειστικά για μισθωτούς - παράλληλα μισθωτός που δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ ή είχαν πάρει μόνο την προκαταβολή 400 ευρώ από τα ΚΕΚ πριν καταργηθει το πρόγραμμα. Αν είσαι παράλληλα μισθωτός λοιπόν καλώς συνδράμεις εδώ για να βρεθεί λύση.

     

    Αν όμως δεν είσαι παράλληλα μισθωτός και σου κατατέθηκε το ποσό των 200 ευρώ έχει βγει ανακοίνωση χθες. Μπορείς να την δεις εδώ.

    https://www.epiteliki-ergasias.gov.gr/index.php/prokirykseis-proskliseis/55-enimerosi-dikaioyxon-tis-prosklisis-2-2020-200-evro

  11. 14 λεπτά πριν, Mio said:

    Δεν απαντούν τα τηλέφωνα αυτά ή είναι κατηλειμμένα. 

    Θα επιχειρήσω και εγώ το απόγευμα για τηλεφωνική επικοινωνία. Ελπίζω κάποιος από εμάς να σταθεί τυχερός και να λάβει απάντηση.

  12. 3 λεπτά πριν, PAPIVOLIS said:

    Τα διαχρονικά fake news του κ. Βρούτση | Η Εφημερίδα των ΣυντακτώνΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ... ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ

    Ok, αν δεν έχεις διάθεση να συνεισφέρεις στις προσπάθειες μας συνάδελφε μπορείς απλά να αφήσεις τους υπόλοιπους να το κάνουν.

    • Thanks 1
  13. 12 ώρες πριν, Mio said:

    Υπάρχει κάποιο email ή τηλ. να απευθυνθεί κανείς;

    Η επιτελική δομή του ΕΣΠΑ που έβγαλε την ανακοίνωση για όσους είχαν πάρει μόνο τα 200, είπε στο τηλ. ότι από τη στιγμή που ακυρώθηκε το  voucher έχει φύγει από αυτούς το θέμα και ότι θα πρέπει να απευθυνθεί κανείς στα κεντρικά στη Σταδίου... χωρίς ωστόσο να παραπέμπει κάπου συγκεκριμένα...
     

    Συνάδελφε καλημέρα. Η επιτελική δομή του ΕΣΠΑ αγνόησε το δικό μου mail. Με τον κατάλογο των mail του υπουργείου εργασίας δεν έβγαλα άκρη για το πιο μπορεί να σχετίζεται με το θέμα μας. Παρόλα αυτά υπάρχει το τηλεφωνικό κέντρο των κεντρικών υπηρεσιών του υπουργείου με τα τηλέφωνα 213-1516649 και 213-1516651. Αν μπορεί κάποιος συνάδελφος να καλέσει και να μας ενημερώσει. Αλλιώς θα προσπαθήσω εγώ το απόγευμα. Επιπλέον επιχείρησα και ένα νέο κανάλι επικοινωνίας, διαμέσου ενός εκ των κοινωνικών δικτύων στα οποία δραστηριοποιείται ο υπουργός στέλνοντας απευθείας σε αυτόν μήνυμα. Δεν τρέφω ελπίδες για απάντηση αλλά ίδωμεν. Επίσης κάποια στιγμή σκέφτομαι όπως επικοινωνήσω με τον ίδιο τρόπο με το γραφείο του πρωθυπουργού. Νομίζω όμως ότι αν δεν γίνει μαζικά μια κοινή επιστολή όπως ανάφερε συνάδελφος χθες απλά θα μας αγνοούν.

  14. Καλημέρα συνάδελφοι. Υπήρξε κάποιος από εσάς που έλαβε χθες τα λεφτά ή δεν ήμασταν μέρος του τεχνικού προβλήματος όπως εύστοχα είχε επισημάνει συνάδελφος χθες;

  15. 10 λεπτά πριν, Angelos_eng said:

    Για να γελασουμε λιγο

    Untitled.thumb.jpg.e436708e1dd058c8ea6a741f42332753.jpg

    'Έκανα χώρο στον λογαριασμό μου να χωρέσουν τα 165.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα θα τα δώσω μπουρμπουαρ σε αυτόν που ρίχνει τους τίτλους στο BlueSky

  16. 5 λεπτά πριν, geokaradimos said:

    Προφανώς και δεν είμαστε τεχνικό πρόβλημα. Είμαστε ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε εκτιμώ μετά την κατάργηση της τηλεκατάρτισης  με κάποια εντολή να εξαιρεθούμε από την καταβολή του επιδόματος. Δεν μπορώ να ξέρω πόσοι είμαστε (ελεύθεροι επαγγελματίες με παράλληλη μισθωτή εργασία) αλλά κάπως πρέπει να αντιδράσουμε καθώς δεν προκύπτει από κάπου η εξαίρεση μας από την καταβολή...

     

    Και εγώ την ίδια άποψη έχω με εσένα. Αλλά και λάθος να έκαναν δεν θα το έλεγαν, βαφτίζουν κάτι τεχνικό πρόβλημα και λύθηκε. Άλλωστε μέχρι το απόγευμα μπορούμε να περιμένουμε

  17. 8 λεπτά πριν, jnp said:

    https://www.youtube.com/watch?v=Egn-415fOaI

    Δηλώσεις υπουργού Βρούτση Ι. εχθές 4/5/20

    ''Μέχρι αύριο το απόγευμα όλοι οι οι επιστήμονες θα έχουν πάρει το επίδομα των 600 ευρώ δήλωσε απόψε ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στο BLUE SKY και την εκπομπή "Παρεμβάσεις". Διευκρίνισε ότι το επίδομα έχει καταβληθεί ήδη σε 167.000 επιστήμονες και έχει παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα με 1424 περιπτώσεις''

    Κάτι μου λέει ότι δεν αποτελούμε τεχνικό πρόβλημα. Ίδωμεν μέχρι το απόγευμα λοιπόν. 

    Ok, ας του δώσουμε την πίστωση χρόνου μέχρι σήμερα το απόγευμα να δούμε αν ανήκουμε στους 1424.

  18. Σαφέστατα η συνυπογραφή μιας επιστολής διαμαρτυρίας είναι μια καλή προοπτικη εφόσον παρέλθει και η δεύτερη ημερομηνία πληρωμής και δεν πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς μας.

    • Upvote 1
  19. Λοιπόν, να ενημερώσω τους υπόλοιπους αναγνώστες ότι είμαι αυτοαπασχολούμενος, παράλληλα μισθωτός που δεν έχω λάβει την ενίσχυση. Η αίτηση έχει υποβληθεί και τα στοιχεία μου είναι ορθά. Αυτή την στιγμή έχω επικοινωνήσει με mail με το τοπικό τμήμα του ΤΕΕ και με την επιτελική δομή του ΕΣΠΑ στην οποία χθες ανέβηκε ανακοίνωση για συνάδελφους που έλαβαν χαμηλότερο ποσό από το προβλεπόμενο. Προς το παρόν δεν έχω απάντηση σε κανένα εκ των δύο mail. Επιπλέον ενημερώνω ότι ο λογιστής μου με ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αυτές είναι οι δικές μου πληροφορίες προς στιγμή.

  20. 8 λεπτά πριν, laxanos said:

    Συνάδερφοι δε νομίζω οτι προκύπτει απο κάπου ότι κάποιος εφόσον έχει παράλληλη μισθωτή εργασία δεν δικαιούται την ενίσχυση.
    Εφόσον κάποιος έχει ανοικτά βιβλία άρα διατηρεί επιχείρηση με ΚΑΔ οι οποίοι βρίσκονται στο σχετικό ΦΕΚ δικαιούται τα 600€.  

    Συμφωνούμε. Απλά δεν μας έχουν πιστωθεί.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.