Jump to content
  • Revit - Μαθήματα BIM

Μη πληρωμή δικαιούχων τηλεκατάρτησης (ελεύθεροι επαγγελματίες και ταυτόχρονα με μισθωτή εργασία))


Recommended Posts

Posted (edited)

Καλημέρα. Ανοίγω αυτό το θέμα καθώς παρατήρησα ότι υπάρχουν πολλοί ομοιοπαθείς, αναφορές των οποίων είδα στην είδηση ''Πληρώνονται σήμερα 155.314 επιστήμονες: Αποζημίωση ύψους 600 ευρώ ή 200 ευρώ για όσους έλαβαν ήδη'' . Ο σκοπός είναι να ανταλλάξουμε πληροφορίες για να βρούμε λύση.

Edited by Pavlos33
αλλαγή κειμένου τίτλου σε πεζά (βλ. κανόνες συμμετοχής)
  • Upvote 4
Link to post
Share on other sites
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Καλημέρα. Ανοίγω αυτό το θέμα καθώς παρατήρησα ότι υπάρχουν πολλοί ομοιοπαθείς, αναφορές των οποίων είδα στην είδηση ''Πληρώνονται σήμερα 155.314 επιστήμονες: Αποζημίωση ύψους 600 ευρώ ή 200 ευρώ για

ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ... ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ

Καλημέρα σας. Μόλις μου απάντησαν στο 2103256640 (επιτελική δομή ΕΣΠΑ υπεκυ). Όποιος θέλει μπορεί να καλέσει για επιβεβαίωση, να είμαστε σίγουροι! Μου είπε η ευγενέστατη κυρία που απάντησε ό

Posted Images

Λοιπόν, να ενημερώσω τους υπόλοιπους αναγνώστες ότι είμαι αυτοαπασχολούμενος, παράλληλα μισθωτός που δεν έχω λάβει την ενίσχυση. Η αίτηση έχει υποβληθεί και τα στοιχεία μου είναι ορθά. Αυτή την στιγμή έχω επικοινωνήσει με mail με το τοπικό τμήμα του ΤΕΕ και με την επιτελική δομή του ΕΣΠΑ στην οποία χθες ανέβηκε ανακοίνωση για συνάδελφους που έλαβαν χαμηλότερο ποσό από το προβλεπόμενο. Προς το παρόν δεν έχω απάντηση σε κανένα εκ των δύο mail. Επιπλέον ενημερώνω ότι ο λογιστής μου με ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αυτές είναι οι δικές μου πληροφορίες προς στιγμή.

Link to post
Share on other sites

Καλημέρα σας. Δυστυχώς και εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ο λογιστής δεν μπορεί να κάνει κάτι, απο το ΚΕΚ με ενημέρωσαν ότι πλέον ούτε εκείνοι μπορούν να κάνουν κατι.

Στα τηλέφωνα επικοινωνίας που έχει στη σελίδα που κάνουμε την αίτηση δεν απαντάει κανείς. 

Για οτιδήποτε νεώτερο θα ενημερώσω.

 

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Αναμένω απάντηση από το ΚΕΚ πως να κινηθώ. Για αρχή συμφωνήσανε ότι δεν προκύπτει αποκλεισμός των ΜΙΣΘ-ΕΛ.ΕΠ. από το πρόγραμμα. Προς το παρόν, η γνώριμη εικόνα των υπηρεσίων. Στην ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΥ και στο υπουργείο εργασίας, δεν σηκώνουν τηλέφωνα. Ίσως κάποια στιγμή να χρειαστεί να συνυπογράψουμε κάποιο κείμενο και να το κοινοποιήσουμε σε ΤΕΕ, τα τρία υπουργεία που εκδόσαν την πρόσκληση, στην επιτελική δομή και δε ξέρω που αλλού.

 

 
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Σαφέστατα η συνυπογραφή μιας επιστολής διαμαρτυρίας είναι μια καλή προοπτικη εφόσον παρέλθει και η δεύτερη ημερομηνία πληρωμής και δεν πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς μας.

Edited by Pavlos33
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Καλημέρα , και σε εμένα αίτηση , στοιχεία και γενικά τα βήματα έγιναν σωστά και είμαι παράλληλα μισθωτός .

Το μόνο που υποθέτω είναι να μην έφτασαν τα λεφτά καθώς στην πρόσκληση για την κατάρτιση υπολόγιζαν περίπου 180.000 ωφελουμενους ενώ στην εντολή πληρωμής κατι λιγότερο από 160.000 .

 

Link to post
Share on other sites

Καλημέρα σας και εγώ δεν έχω πάρει χρήματα, αλλά έχει γίνει και λάθος στο όνομά μου στην αίτηση από το ΚΕΚ οπότε δεν ξέρω αν φταίει η παράλληλη μισθωτή απασχόληση ή το λάθος στο όνομα της αίτησης! Τηλέφωνα που παίρνω ή δεν απαντάνε ή δεν ξέρουν. Έστειλα email στα  [email protected] και στο [email protected] αλλά απάντηση τίποτα.

Link to post
Share on other sites

Χρήσιμο θα ήταν να εμφανιστεί κάποιος με αυτήν την παράλληλη ιδιότητα που να πληρώθηκε! Αν υπάρχει βέβαια

Link to post
Share on other sites

Καλημέρα σας.

Κι εγώ αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήματα.

Και εγώ αλλά και η γυναίκα μου στελεχώνουμε πτυχίο μελετητικό οπότε είμαστε με ΙΚΑ λίγων ωρών την εβδομάδα..

Κάναμε αιτήσεις τύπου Α αμέσως στην πρώτη Κυριακή που μπορούσαμε.

Πληρώθηκα μόνο εγώ 400 στη δεύτερη φουρνιά πληρωμών. Δεν έχω πληρωθεί από τότε ότε εγώ τα υπόλοιπα 200 αλλά ούτε και η γυναίκα μου το σύνολο του ποσού.

Επίσης φίλος με ΙΚΑ που επίσης στελεχώνει πτυχίο δεν έχει ακόμα πληρωθεί.

Link to post
Share on other sites

https://www.youtube.com/watch?v=Egn-415fOaI

Δηλώσεις υπουργού Βρούτση Ι. εχθές 4/5/20

''Μέχρι αύριο το απόγευμα όλοι οι οι επιστήμονες θα έχουν πάρει το επίδομα των 600 ευρώ δήλωσε απόψε ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στο BLUE SKY και την εκπομπή "Παρεμβάσεις". Διευκρίνισε ότι το επίδομα έχει καταβληθεί ήδη σε 167.000 επιστήμονες και έχει παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα με 1424 περιπτώσεις''

Κάτι μου λέει ότι δεν αποτελούμε τεχνικό πρόβλημα. Ίδωμεν μέχρι το απόγευμα λοιπόν. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.