Μετάβαση στο περιεχόμενο

penny86

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

penny86's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ουσιαστικα μου ζητήθηκε βεβαίωση νομιμότητας 4014, για την οποία ούτως ή άλλως, ζητάει πλέον το τεε να ανεβάσουμε το τοπογραφικό και φωτογραφία του οικοπέδου. δεν αναφέρομαι σε θεώρηση για όρους δόμησης.Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά μπερδεμένη με το θέμα . Μου ζητήθηκε από τον συνβολαιογράφο τοπογραφικό εξαρτημένο κατά ΕΓΣΑ. δηλαδη η θεώρηση απο πολεοδομία πια δεν είναι απαραίτητη???
  2. Μου ζητήθηκε τοπογραφικό διάγραμμα για μεταβίβαση αδόμητου γεωτεμαχιου εντός σχεδίου πόλεως. Έχω την εξής απορία αφού συντάξω το τοπογραφικό διάγραμμα πηγαίνω για θεώρηση? που πηγαίνω στην πολεοδομία του δήμου στον οποίο ανήκει το οικόπεδο? Τί άλλα έγγραφα απαιτούνται για να γίνει η θεώρηση? ευχαριστω προκαταβολικά.
  3. καλησπερα, θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις για μια βεβαιωση νομιμοτητας γεωτεμαχιου εντος πολεως χωρις κτισματα. ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι μ αυτο και μου δημιουργουνται συνεχως αποριες. 1)στο συστημα αμοιβων σαν ελαχιστη αμοιβη θα βαλω 1000λ ή 1300λ? 2)απο τη στιγμη που θα πατησω υποβολη στο τεε μετα τι ενεργειες πρεπει να κανω?χρειαζεται καποια επιπλεον επικυρωση απο το τεε αφου την εκτυπωσω? 3)χρειαζεται να υποβαλω στο τεε και υπευθυνη δηλωση του ιδιοκτητη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.