Μετάβαση στο περιεχόμενο

babisgk

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

babisgk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τι σημαινει το Γενικο Πολεοδομικο Σχεδιο (ΓΠΣ)? Εννοει οτι οικοπεδο που πριν ηταν στα ορια των 500 μ απο τον οικισμο (και ηταν μη αρτιο 1στρ) οταν γινει το ΓΠΣ μπορει πλεον να οικοδομηθει? Οπως για πχ αυτο http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=25.01.2008,id=72927568,61018992 Ρωταω τους ειδικους και ευχαριστω εκ των προτερων
  2. Υπαρχει καποιος που να ασχολειται η να ξερει τι προοπτικες υπαρχουν στην συσταση απο το Υπουργειο προγραμματος αναπτυξης της περιοχης Πατρων? Παρατήρηση : Οι τίτλοι πρέπει να είναι τονισμένοι.Διαβάστε τους κανόνες συμμετοχής edit : avgoust
  3. Γινετε να επιδιωξω την επεκταση του σχεδιου πολης εγω? και ποιος θα με ακουσει? απο το 1985 ειναι το συγκεκριμενο σχεδιο πολης! Αν και εχω ακουσει προσφατα οτι ανατεθηκε Μελετη Πολεοδομικου Σχεδιου Δημου Ριου αλλα ουτε ξερω τι σημαινει αυτο ουτε αν περιλαμβανει το συγκεκριμενο δημοτικο διαμερισμα. Γενικα η Πατρα βρισκεται υπο αναθεωρηση τον τελευταιο χρονο! και φυσικα το σχεδιο πολης (οταν και αν εγκριθει μετα το 1985) μπορει το δικο μου κομματι να το κανει δρομο, πλατεια ή οτιδηποτε αλλο! Υπαρχει αλλο ενα ομορο και μη αρτιο αλλα δεν ειναι προς πωληση απο τον ιδιοκτητη γιατι αυτος εχει ηδη χτησει σε παραπλησιο! Για τη συγχώνευση των δημοσιεύσεων, Χάρης.
  4. Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα (μισό νόμιμα μισό παράνομα ίσως) να χτίσω σε οικόπεδο 1 στρέμμα εντός ζώνης 500 μέτρων από οικισμό (φυσικά επειδή είναι 1 στρέμμα και εκτός οικισμού τα τοπογραφικά το βγάζουν μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο). Ποιες είναι οι επιλογές μου? Να το επιχειρήσω ή να το εγκαταλείψω? Εγώ έχω καταλήξει ότι 2 είναι οι επιλογές... 1. Περιμένω μέχρι να γίνει σχέδιο πόλις στο Δ. Ρίου Αχαΐας και πάω νόμιμα (κάτι πάει να γίνει στην περιοχή) 2. Επιχειρώ κάτι στο παράνομο (όπως φαντάζομαι μηχανικός ίσως να μπορεί να βάλει κάνα μέτρο μέσα στον οικισμό ή τελικά κάτι σε αγροτική άδεια κλπ) Υπάρχει άλλη επιλογή? Thanks παιδιά! Για την μετατροπή από Greeklish σε Ελληνικά, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.