Μετάβαση στο περιεχόμενο

mplecafe

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

mplecafe's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. για την πλαστικη δεξαμενη το ιδιο δεν ειναι απλα φανταζομαι θα ειναι λιγο πια ακριβη η δεξαμενη ! και τι διαστασεισ πιστευεισ πρεπει να ειναι τα κουνια?
  2. σασ ευχαριστω ολουσ για τισ απαντησεισ σασ μαλλον θα παω σε στεγανο για το λογο οτι επειδη εκει θαλασσα πουλαμε δεν μασ περνει σε κανα 2 χρονακια να μυριζει η περιοχη!! θα βαλω δυο μεγαλα κιουνια και θα κανονιζω να το καθαριζω και τον αλλο θα το κλεισω !!!
  3. καλησπερα φιλοι μου θελω να κανω μια ερωτηση ετοιμαζω ενα beach bar στο οποιο πριν ηταν ενα εστιατοριο απο camping και ειχε εναν αρκετα μεγαλο αποροφυτικο βοθρο περιπου 2,5 υψοσ και 60 μ2 ειναι 40 μετρα απο την θαλλασα σημερα που το ειδα εχει λασπη λιγο στουσ 20 ποντουσ φυλλα ριζεσ απο φυλλα! τι να κανω να χρησιμοποιησω αυτο η να κανω εναν στεγανω απο Κιουγκια και τι διαστασεισ να παρω ? η χρηση στην ουσια ειναι για τισ 5 τουαλετεσ του καταστηματοσ και τα νερα απο την παραγωγη του καταστηματοσ !!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.