Μετάβαση στο περιεχόμενο

stren

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stren

  1. myri σε ευχαριστω. Μου έχουν πει πολλοί ότι για την Αθήνα γίνεται να δηλώσεις απογευματινές ώρες αλλά δεν ξέρω αν είναι σίγουρο. Εσύ μάλλον το δουλεύεις το γραφείο. Συγνώμη αλλά δεν διατύπωσα σωστά την ερώτηση μου πριν, εννοούσα αν υπάρχει πρόβλημα οι αποδείξεις παροχής υπηρεσιών να είναι από μια συγκεκριμένη πηγή στην περίπτωση μου από την εταιρεία που εργάζομαι.ριστώ πολύ. Μου έχουν πει πολλοί ότι για την Αθήνα γίνεται να δηλώσεις απογευματινές ώρες αλλά δεν ξέρω αν είναι σίγουρο. Εσύ μάλλον το δουλεύεις το γραφείο. Συγνώμη αλλά δεν διατύπωσα σωστά την ερώτηση μου πριν, εννοούσα αν υπάρχει πρόβλημα οι αποδείξεις παροχής υπηρεσιών να είναι από μια συγκεκριμένη πηγή στην περίπτωση μου από την εταιρεία που εργάζομαι.
  2. Καλησπέρα, αποφάσισα να προσπαθήσω να πάρω την επιδότηση του 2007. Εργάζομαι όμως με δελτίο παροχής σε μια εταιρία και δεν έχω σκοπό να αφήσω την δουλειά μου. Στο γραφείο θα πηγαίνω απογεύματα, γι αυτό μπορεί να μου πει κανείς τι γίνεται με τους ελέγχους. Γίνεται να δηλώσεις μόνο απογευματινές ώρες; κι αν γίνεται υπάρχει περίπτωση να έρθουν πρωί; μιλάμε πάντα για Αθήνα. Επίσης όταν έρχονται κ απουσιάζεις σε παίρνουν αμέσως τηλ; π.χ. μπορώ να τους πω ότι επιστρέφω σε 20 λεπτά; Αφήνουν κάποιο ειδοποιητήριο; Δεύτερον, είναι τυπικοί με τα 4μηνα ή μπορεί να έρθουν σε 5 μήνες; Επίσης θέλω να μου πει κάποιος που οι αποδείξεις του ήταν από μια πηγή αν του δημιούργησαν πρόβλημα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. myri, ευχαριστω πολυ για την απαντηση. μηπως μπορεις να με παραπεμψεις σε καποια παλια προκυρηξη; εννοεις του 2006; εννοεις ξεχωριστα τιμολογια εξοδων; η προκυρηξη του2007 δεν αναφερει αναλυτικα τις προυποθεσεις για κοινο επαγγελματικο χωρο..ο καθενας πρεπει να εχει σε ξεχωριστο δωματιο το γραφειο του;τα μηχανηματα του;διαφορετικο χωρο υποδοχης(;;;;;;; υφισταται θεμα συστασης εταιριας; υπαρχει καποιος που να εχει συστεγασει την επιχειρηση του; πολλες οι ερωτησεις, συγγνωμη αν σας κουρασα..οποιος μπορει σας παρακαλω να μας βοηθησει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.